Soutěž Star Wars - 1. kolo

Sdílej
 
Rytířem řádu Jedi se nestane každý. Po rytířských adeptech je požadováno nejen mnoho tréninku a odříkání, ale také celková změna životního stylu. Žádný strach, žádný hněv, žádná láska... My po vás nic takového nechceme. Ostatně nenabízíme ani rytířský titul. Výhra za to ale stojí.

Rytířem řádu Jedi se nestane každý. Po rytířských adeptech je požadováno nejen mnoho tréninku a odříkání, ale také celková změna životního stylu. Žádný strach, žádný hněv, žádná láska... My po vás nic takového nechceme. Ostatně nenabízíme ani rytířský titul. Výhra za to ale stojí. Za co? Za trochu zručnosti a fantazie, se kterou se jistě chopíte prvního soutěžního úkolu.

Soutěžní úkol první:
Vyrobte kosmickou loď! Samozřejmě nevyžadujeme funkční model, do kterého bychom nasedli a otestovali jeho letové vlastnosti. Chceme pouze model vesmírného plavidla, kterým se pohybují bytosti na vaší vysněné planetě, případně lidstvo v daleké budoucnosti.

Foto
Síla s vámi.

Ceny pro deset výherců:
1. - 5. místo: Jedijská stíhačka s Anakinem Skywalkerem
6. - 10. místo: Souboj generála Grievouse s Obi-Wanem Kenobim

Upozornění: Toto je první kolo soutěže ze dvou, své výrobky nám proto nyní JEŠTĚ NEPOSÍLEJTE a vyčkejte druhého kola soutěže. Druhé kolo proběhne v příštím čísle časopisu ABC.