Velká hudební soutěž

Velká hudební soutěž
Sdílej
 
Tři, dva, jedna, jedem! Právě jsme odstartovali tříkolovou hudební soutěž.

Nebojte, nebudeme po vás chtít, abyste se během několika týdnů naučili hrát na hudební nástroj nebo složili písničku na počítači.


Hudební byznys se totiž netočí jen kolem zvuku, úspěšného muzikanta dělá i řada dalších věcí. Proto má v naší soutěži šanci každý. I ceny potěší většinu z vás. Soutěžit můžete o špičkové MP3 playery a o další doplňky, které se jistě ve vašem pokojíčku neztratí.


Soutěžní úkol - 1. KOLO


Každý z nás toužil mít svou kapelu nebo se aspoň na pár minut postavit před dav lidi a něco jim předvést. Nyní máte jedinečnou šanci. Představte si, že hrajete nebo zpíváte v hudební skupině a čeká vás debutový koncert. V zahajovacím kole soutěže chceme, abyste nám napsali text svého prvního hitu. Měl by mít tři nebo čtyři sloky, nezapomeňte na krátký refrén, který by se měl po každé sloce opakovat. Ale pozor - šanci na vítězství mají originální texty. Proto žádné smutné balady o lásce, vtipnější vyhrává!



Ceny



1. MP3 player GoGEN MXB 990 FM Jazzboo 1 GB + stolní hokej Hot Shot
2. MP3 player GoGEN MXM 555 Temptation 2 GB + model lodě na dálkové ovládání Donzi
3. MP3 player GoGEN MXM 555 Temptation 1 GB + model letadla na baterie
4. stavebnice Lego Racers 8675
5.-6. ochranné brýle s nočním viděním a naslouchacím zařízením Spy Gear
7.-10. mikro hands-free svítilna Spy Gear
11.-15. encyklopedie Co-jak-proč Speciál o Formuli 1

Pravidla soutěže


Soutěž má tři části, texty své skladby pošlete až společně s řešením úkolu z druhého (ABC č. 4) a třetího (ABC č. 5) kola.
Vaše tři výtvory, které zašlete dohromady po vyhlášení úkolu ze třetího kola soutěže, bude hodnotit redakce ABC. Pokud budete své řešení posílat zvlášť, diskvalifikujeme vás. Zaslané práce nevracíme. Výhry posíláme poštou.

Autor

Ondřej Stratilík