Velká hudební soutěž - 2. kolo

Velká hudební soutěž - 2. kolo
Sdílej
 
Jak to u vás doma vypadá? Vytvořili vám rodiče a sourozenci tvůrčí prostředí...

Napadly vás pořádné a vtipné texty vašeho prvního hitu? Nebo lákáte múzu jinak? Teď už ale odložte psací potřeby, druhé kolo hudební soutěže je tady.


Kapela, která má svůj první hit, je už jen kousek od vydání debutového alba. Jenže hudební byznys se týká hlavně prodeje, a proto musí mít i vaše deska dobré zisky. Toho docílíte jednoduše: v obchodě musí zaujmout na první pohled a předčít všechny ostatní. Druhý úkol je proto nasnadě - vytvořte obal svého alba.


2. kolo

Víme, že udělat celý obal cédéčka by bylo poměrně složité. Proto chceme to zásadní - jen přední stránku. Musí obsahovat faktické věci - jméno kapely a název alba současně však musí být autorská a upoutat pozornost. Necháváme jen na vás, jestli použijete jako podklad fotografii, obrázek nebo grafiku a jak budete s plochou pracovat. Mějte na vědomí, že výsledný obal musí mít tvar čtverce o velikosti 12 cm x 12 cm, aby se vešel do plastikové krabičky.




Ceny

1. MP3 player GoGEN MXB 990 FM Jazzboo 1 GB + stolní hokej Hot Shot
2. MP3 player GoGEN MXM 555 Temptation 2 GB + model lodě na dálkové ovládání Donzi
3. MP3 player GoGEN MXM 555 Temptation 1 GB + model letadla na baterie
4. stavebnice Lego Racers 8675

5.-6. ochranné brýle s nočním viděním a naslouchacím zařízením Spy Gear
7.-10. mikro hands-free svítilna Spy Gear
11.-15. encyklopedie Co-jak-proč Speciál o Formuli 1



Pravidla soutěže

Soutěž má tři části, texty své skladby a obal alba pošlete až společně s řešením úkolu z třetího kola (ABC č. 5).
Vaše práce, které zašlete dohromady po vyhlášení úkolu ze třetího kola soutěže, bude hodnotit porota složená z redaktorů ABC. Pokud budete jednotlivá řešení posílat zvlášť, diskvalifikujeme vás. Zaslané práce nevracíme. Výhry posíláme poštou.

Autor

Ondřej Stratilík