Velká zeleninová soutěž

Velká zeleninová soutěž
Sdílej
 
Myslíte si, že zelenina je jen k jídlu? Tak to se pořádně mýlíte.

Přesvědčit se o tom můžete v rubrice Foto čísla (str. 4-5, ABC č.18). Sloni z fenyklu od německého výtvarníka Christiana Hückstädta by vás mohli inspirovat při plnění soutěžního úkolu.

Soutěžní úkol

V hlavní roli zelenina


Vyrobte z jakékoliv zeleniny obraz. V první řadě si budete muset promyslet kompozici, pak vyrazit do obchodu, vybrat ty nejzdařilejší kousky zeleniny a potom se pustit do práce. Připomíná vám lilek delfína? Nebo petržel housenku? Stačí jen dotvořit pozadí, celý výtvor vyfotografovat a fotografii zaslat k nám do redakce. V žádném případě nezasílejte samotné výtvory, máme sice zeleninu rádi, ale nejlepší je přece jenom čerstvá... Šanci na výhru mají ti z vás, kteří nejvíce popustí uzdu své fantazie a zašlou nám jednu až tři fotky maximálně. Vaše díla bude hodnotit porota složená z členů redakce.


Ceny


1. konzole Nintendo Wii - Sports
2. konzole Nintendo Wii
3. model železnice TGV duplex
4. stolní hokej HOT SHOT
5.-6. spací pytel Sonora + mikina Adio
7. mikina Adio
8.-10. skateboard Airwalk



Pravidla soutěže


Fotografie vašeho výtvoru bude hodnotit porota složená ze členů redakce ABC. Vyhrají ti z vás, kteří vyrobí nejlegračnější a nejoriginálnější obraz ze zeleniny a zašlou jej do 9. září 2008 (platí datum na poštovním razítku) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7.

Zásilku označte heslem ZELENINA, uveďte své jméno, věk a adresu. Zaslané práce nevracíme, hodnotíme vždy pouze jednu fotografii od jednoho autora. Výhry posíláme poštou. Výsledky soutěže najdete od 16. září 2008 na www.iabc.cz v sekci Soutěže/Výsledky.

Autor

Petra Schoulová