Velká vesmírná soutěž 1. kolo

Velká vesmírná soutěž 1. kolo
Sdílej
 
Ačkoli vědci intenzivně pátrají po novém domově pro pozemšťany, hned tak se stěhovat nebudeme. Zatím se s námi proleťte Velkou vesmírnou soutěží o hvězdné ceny!

SOUTĚŽNÍ ÚKOL - 1. KOLO


Vymyslete leták


Představte si, že jste se stali marketingovými specialisty cestovní kanceláře z daleké budoucnosti a dostali jste úkol: vyrobit co nejpoutavější reklamní leták, který má nalákat turisty na zájezd po vesmírných dálkách a který zároveň převálcuje podobné nabídky konkurenčních cestovek.

Tvořit můžete libovolnou výtvarnou technikou - ručně nebo v jakémkoli počítačovém programu. I název cestovky, návrh trasy, snímky nebo obrázky míst pobytu s popisem, délka, termín a cena zájezdu včetně celkové kompozice záleží na vaší fantazii. Platí omezení: plakát musí mít velikost maximálně A3.

Nezapomeňte, že reklamní prospekt často rozhodne o tom, zda turista nechá vydělat vám nebo dá přednost konkurenci; vaše dílo musí zaujmout na první pohled a zároveň budit důvěru.

Budeme hodnotit originalitu, nápaditost i celkové zpracování. Dejte volný průchod fantazii, pusťte se do práce a čekejte na zadání druhého kola!


CENY

1. mobil Sony Ericsson C902 v hodnotě 8000 Kč
2. Lego Mindstorms 8527 v hodnotě 7000 Kč
3. DVD přehrávač Panasonic S33 v hodnotě 1500 Kč
4.-5. paměťová karta Sony 2 GB
6. elektronická hra Sudoku
7.-8. batoh ABC
9.-10. kniha Měsíc z edice Co jak proč


PRAVIDLA SOUTĚŽE


Soutěž má dvě části, svůj plakát pošlete až s řešením úkolu z 2. kola (ABC č. 9). Redakce bude hodnoceny jen práce těch soutěžících, kteří splní zadání i druhého kola. Zaslané práce nevracíme. Výhry posíláme poštou. Úplná pravidla soutěží na www.iabc.cz v sekci Soutěže.

Autor

Petra Miklošková