Den ABC v Pražské botanické zahradě

Sdílej
 
V pondělí 3. června se koná již tradiční Den ABC v Pražské botanické zahradě v Troji. Čeká vás den plný soutěží a her, rozkvetlá zahrada a spousta drobných dárků a cen.

V sobotu prvního června se tradičně slaví Mezinárodní den dětí. Ale letos máte příležitost oslavit ho dvakrát - přijdete-li v pondělí 3. června do Pražské botanické zahrady v Troji, můžete ho oslavit podruhé s námi. Tento den se totiž koná již tradiční Den ABC v Pražské botanické zahradě.
Na setkání s redaktory časopisu ABC vás čeká den plný soutěží a her, rozkvetlá zahrada a spousta drobných dárečků a cen pro výherce i poražené. V tomto čísle také přinášíme našim čtenářům volnou vstupenku do zahrady, kterou lze využít nejen v pondělí, ale i po celý předcházející víkend, tedy od 1. do 3. června 2002.
Den ABC v Pražské botanické zahradě 3. 6. 2002 začíná v 9.00 hodin u pokladny, kam se dostanete autobusem č. 112 od stanice metra Holešovická. Vystoupíte ve stanici Zoologická zahrada a odtud půjdete podle směrovek kousek do kopce.
Tak tedy v pondělí 3. června na shledanou v zahradě.