Česká loutka - předání cen a keramická dílna

Sdílej
 
Zveme vás na slavnostní předání odměn všem výhercům soutěže Loutka, které se uskuteční 22. února 2003, ve 14.00 hodin v prostorách Císařské konírny Pražského hradu. Na všechny zde tento den od 12 hodin čeká ještě malá keramická dílnička Zdeňka Hedrlína, kde si budete moci vyzkoušet dotváření keramických loutek,

Foto
Foto
V ABC číslo 25 jsme vyhlásili pro všechny čtenáře ABC soutěž. Vaším úkolem bylo vyrobit loutku. Mohla to být klasická marioneta, maňásek, loutka pro stínové nebo třeba prstové divadlo.
Každý, kdo svou loutku zaslal do 6. 1. 2003 na adresu redakce ABC, si ještě stále může vyzvednout čestnou vstupenku na své jméno v pokladně Císařské konírny Pražského hradu na výstavě Česká loutka v Praze, a to až do ukončení celé výstavy – tedy do 23. 2. 2003. Výstava je odevřena kromě pondělí od 10.00 do 18.00 hodin.
Seznam všech výherců je uveden ZDE
Výtvarná dílna pod vedením Zdeňka Hedrlína
Foto
Foto
Zároveň vás zveme na slavnostní předání odměn všem výhercům, které se uskuteční 22. února 2003, ve 14.00 hodin v suterénu Císařské konírny Pražského hradu. Na všechny zde tento den od 12 hodin čeká ještě malá keramická dílnička Zdeňka Hedrlína, kde si budete moci vyzkoušet dotváření keramických loutek, buďto podle svého vlastního uvážení nebo s pomocí návrhů loutek, inspirovaných kresbami Mikuláše Aleše z konce předminulého století.