Medúza má novou moderátorku - zpěvačku z Toxique!

Medúza má novou moderátorku - zpěvačku z Toxique!
Sdílej
 
Oblíbený hudební pořad Medúza se mění. Od 9. ledna 2010 je jeho novou tváří Klára Vytisková, zpěvačka skupiny Toxique. Nahradila tak Richarda Krajča a Aleše Juchelku, kteří pořad uváděli celých 12 let.

 

Medúza se začala vysílat i v novém čase – v sobotu ve 12:30 na ČT2, repríza pak ve čtvrtek na ČT2 v 19:05 a také v pátek na ČT2 ve 13:10.

 

Pořad se za dobu své existence změnil už několikrát. Nynější nová koncepce míří na mladší věkové kategorie diváků, kteří se aktivně zajímají o hudbu, a nabídne jim servis, který poskytuje internet a další média.

 

Do čtyřiceti minut stopáže se vejdou nové rubriky, rozhovory, reportáže, horká linka s osobností a další novinky. Nebudou chybět ani Klářiny komentáře módních trendů souvisejících s hudbou.

 

Zachována zůsstala desetimístná klipová hitparáda a na nasazování novinek se nově budou podílet i diváci. Pro ně bude zřízena zvláštní internetová adresa, kam budou posílat svoje tipy. Vždy jeden z nich pak bude v daném týdnu nasazen do vysílání.


Kdo je nová moderátorka Klára Vytisková:

Klára Vytisková •  archiv ABC

Mladá, energická a výrazná zpěvačka, která má styl, názor i přehled.

Působí v kapele Toxique, se kterou odjela dvě úspěšná turné – jarní DeTox Toxique Tour 2009 a podzimní SOFAsticated Tour 2009. Spolu také vydali koncertní DVD s názvem I Love My Sofa.

Je i herečkou divadla Poprchává – ztvárňuje jednu z hlavních rolí ve hře Holky Elky. V ní se dozvíte, co se stane, když se tři skvĚLÉ modelky ELY sejdou při focení pro prestižní značku.