Nádraží Petrovice - pokračování 2

Sdílej
 
Dnešní vystřihovánka představuje model budovy výtopny, která patří k nádraží Petrovice a autobusu Karosa B 741. Pokud byste si chtěli celý soubor doplnit o další vystřihovánky tohoto typu, máte v závorkách uvedeno katalogové číslo jednotlivých modelů.

Modely si můžete doobjednat na adrese WDS MINIBOX, Praha 5-Slivenec, 154 00, nebo na webových stránkách .
Návod na sestavení
Výtopna Petrovice (E2 004)

Foto
Pečlivě si prohlédněte návodnou kresbu a práci na modelu neuspěchejte. Narýhujte ohyby podle černých šipek a vyřízněte výřezy označené červenými úhlopříčkami. Díly přesně vystřihněte. Při lepení nenatírejte celé lepené plochy, lepte bodově malými kapkami lepidla, 5 - 8 mm od sebe. Slepte díly č. 1 a 2. Po natření chlopní lepidlem vsuňte díl č. 2 do otvorů v dílu č. 1 a přilepte jej. Následně přilepte střechu - díl č. 3 a poté č. 4. Střechu - díl č. 3 - přilepujte postupně. Nejdříve hřeben, následně okraje. Nakonec zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.
Foto
Autobus Karosa B 741 (H3 007)
Narýhujte ohyby podle černých šipek. Model přesně vystřihněte. Slepte díly č. 1 a 2. Pomocí chlopní spojte obě poloviny dílů č. 3. Díly č. 3 k sobě slepte - pouze na označených místech a přilepte díly č. 1 a 2. Nakonec opět zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.