Pokračování raketoplánu Endeavour – technické vybavení 2.část

Sdílej
 
Z dnešní nabídky technického vybavení raketoplánu Endeavour můžete sestavit zbývající boxy a palety energetického, skladovacího a manipulačního zařízení. Všechny díly rozmístěte do nákladového prostoru podle červených písmen na žlutém podkladě.

Novinka ABC

Z dnešní nabídky technického vybavení raketoplánu Endeavour můžete sestavit zbývající boxy a palety energetického, skladovacího a manipulačního zařízení. Všechny díly rozmístěte do nákladového prostoru podle červených písmen na žlutém podkladě B,C,D,2x E,2x F a 2x G. Než umístíte na hrany dveřejí čtveřici kontejnerů H, předem si zhotovte „na ISS právě přivážené“ článkové solární panely z dílů 5x 42 (dva z těchto článků a pásky bočnic uveřejníme příště spolu s návodnou kresbou rozmístění technického vybavení v raketoplánu). Články panelů podlepte, slepte mezi sebou vždy oranžovou plochou nahoru, černou dospodu, pak je složte jako harmoniku a po stranách začistěte bočnicemi z rozpůlených páskových dílů 2x 42a. Potom celý balík vložte do kontejnerů –H- mezi levé a pravé rohové zámky, díly 2x 6 a 6a. Před rozmístěním všech boxů a palet do útrob nákladového prostoru bude nutné čistě odříznout některá záchytná madla na hranách obloukových dveří, aby bylo možné křídla dveří zavírat.
Dva rozložené díly hlavních solárních panelů se žlutým pořadovým číslem 42 si jako vždy uschovejte do doby, než naleznete v příštích číslech ABC další potřebné díly panelů a návod na jejich sestavení.