Kasička - Sluníčko

Sdílej
 
Vystřihovánku si nejprve podlepte kladívkovou čtvrtkou, pouze díly 1 a 7 podlepte silnějším kartonem. Nechte dobře proschnout. Kasičku je po složení možné postavit na stůl nebo pověsit na nástěnku. Při každém vhození mince do její dráhy na vás sluníčko děkovně kývne.

Návod na slepení

Foto
Vystřihovánku si nejprve podlepte kladívkovou čtvrtkou, pouze díly 1 a 7 podlepte silnějším kartonem. Nechte dobře proschnout.
Práci začněte vystřižením dílu 1. Do dílu 2 vyřízněte otvor, sestavte jej a přilepte k dílu 1. K podstavci též přilepte pomocnou chlopeň 3. Vystřihněte díl 4, prostrčte otvorem vyříznutým v kasičce, zajistěte nalepením dílu 5 a uzavřete dílem 6. Do zadní části kasičky 7 vyřízněte dírku na pověšení a zkompletujte s již hotovým spodním dílem. Vystřihněte dráhy na mince 8, 9 a přilepte k pozadí. Na závěr vystřihněte sluníčko 10 a přilepte k půlkruhu dílu 4.
Kasičku je možné postavit na stůl nebo pověsit na nástěnku. Při každém vhození mince do její dráhy na vás sluníčko děkovně kývne.


Střádáte si do pokladničky? Chcete mít jednu takovou pokladničku plnou, až budete dospělí? Poraďte rodičům, že existuje SLUNÍČKO, a uvidíte, že budete mít radost vy i oni. Životní pojištění SLUNÍČKO totiž dokáže chránit celou rodinu. Se SLUNÍČKEM vám rodiče mohou spořit, abyste si ke svým osmnáctým narozeninám mohli splnit své velké přání. SLUNÍČKO ale umí daleko více, převezme na sebe i rodičovské starosti, jak vás nejlépe zabezpečit a ochránit. Kde SLUNÍČKO najdete? Stačí se zeptat v České pojišťovně.

Co vám SLUNÍČKO přinese aneb co by měli vědět rodiče
SLUNÍČKO kombinuje životní pojištění se spořením. Peníze, které budou rodiče pravidelně ukládat, se budou zhodnocovat lépe než doma v pokladničce a jsou ve větším bezpečí. V rámci SLUNÍČKA je možné pojistit nejen dítě, ale též jednoho či oba rodiče. Do pojištění je možné zahrnout také úrazové pojištění, a to jak dítěte, tak i rodičů. Veškeré podrobnosti, jak pojištění funguje a na co se vztahuje, se dozvíte v České pojišťovně.

Kdy SLUNÍČKO uzavřít
SLUNÍČKO mohou rodiče uzavřít již od narození dítěte až do jeho 15 let. Pojištění se uzavírá do doby osmnáctých narozenin dítěte, kdy dostane vyplacenou předem stanovenou částku navýšenou nejen o úroky, ale také o výnosy z hospodaření pojišťovny. Nejčastěji rodiče volí pojistnou částku 50 000 Kč či 100 000 Kč.
SLUNÍČKO však může uzavřít nejen rodič, ale také kdokoli jiný - prarodiče, příbuzní, kmotři či jiní dospělí, kterým na dítěti záleží.

Jak se SLUNÍČKEM hospodařit
Během pojištění může kdokoli přispívat dítěti libovolnou částkou nad 1 000 Kč formou mimořádných vkladů, které budou zhodnocovány po celou dobu pojištění. Peníze, které mohou být vhodným dárkem, se po dobu pojištění zhodnocují a navyšují o částku, kterou dítě dostane na konci pojištění.