Universe at War: Earth Assault

Universe at War: Earth Assault
Sdílej
 
Přinášíme vám další jednoduché dioráma videohry Universe at War: Earth Assault - novinky, kterou si můžete od března zahrát. Podrobnosti k této hře jste mohli najít v ABC č. 5.


PŘEDLOHA MODELU

Universe at War: Earth Assault je zajímavá realtime strategie, ve které Zemi napadnou tři mimozemské rasy. Rozdílnost jejich zbraní, jednotek a techniky je značná. Každá rasa tak vyžaduje použití odlišných taktik a to vytváří zábavnou hratelnost. Zejména v multiplayeru.

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

Celou vystřihovánku podlepte kladívkovou čtvrtkou a nechte dobře zaschnout. Místa ohybu papíru, která je třeba narýhovat tupým nožem, jsou značena černým trojúhelníkem (ohyb ze strany tisku) nebo čerchovanou čarou -.-.- (ohyb z rubu tisku). Místa, která je třeba vyříznout, jsou značena červeně. Hrany a lomy papíru zaretušujte vodovými barvami.

NÁVOD NA SLEPENÍ

Do terénu 1 vyřízněte naznačené otvory a díl postupně od středu nalepte k pozadí 2. Vojáky a zbraně 3-11 nalepte za chlopně, které prostrčte otvory v terénu. Z dílu 12 vytvarujte a slepte tělo velkého monstra. K nohám 13 nalepte vytvarované díly 14 a 15. Celek nalepte na vyznačené místo na dílu 12. Monstrum přilepte k diorámatu.