Diorama Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

Diorama Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Sdílej
 
Můžete si slepit jednoduché dioráma videohry, které je určeno i úplným začátečníkům.

O hře se dozvíte více podrobností v článku Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2


PŘEDLOHA MODELU


Teroristé znovu udeřili v americkém centru zábavy Las Vegas. Jako člen elitního týmu budete vysvobozovat rukojmí, chránit důležité osoby a zneškodňovat bomby. Připravte si výzbroj, naučte se dobře střílet a spolupracovat se svými parťáky. Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 je jednou z nejlepších taktických stříleček na PC a konzole.

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE


Celou vystřihovánku podlepte kladívkovou čtvrtkou a nechte dobře zaschnout. Místa ohybu papíru, která je třeba narýhovat tupým nožem, jsou značena černým trojúhelníkem (ohyb ze strany tisku) nebo čerchovanou čarou -.-.- (ohyb z rubu tisku). Hrany a lomy jednotlivých dílů retušujte příslušnými odstíny vodových barev již během lepení.

NÁVOD NA SLEPENÍ

Do dílu terénu 1 vyřízněte vyznačené otvory. Přilepte pozadí 2. Nalepte navýšení terasy sestavené z dílů 3 a 4. K rubu části budovy 5 přilepte díl 6. Pravou chlopeň celku
přilepte z rubu k pozadí 2, levé chlopně přilepte na vyznačená místa k navýšení terasy 3 a k pozadí 2.
Foto


Chlopně sloupů pouze zasuňte do vyříznutých otvorů v dílu 3 a zajistěte je kapkou lepidla. Obdobně zpracujte i druhou část budovy z dílů 7 a 8. Nalepte palmu 9 a vojáky 10, 11, 12, 13, 14. Z kousku černé niti vyrobte lano pro vojáka 15 a přilepte ho k budově.