Zlatý oříšek čtenářů ABC 🏆 Hlasuj, kdo je nej talent!

Zlatý oříšek čtenářů ABC 🏆 Hlasuj, kdo je nej talent!
Sdílej
 
Hlasujte v anketě Zlatý oříšek čtenářů ABC o největší dětský talent. Kde? Přímo tady! Kdo vyhraje cenu Zlatý oříšek čtenářů ABC, záleží jen na vás, čtenářích ábíčka. Hlasování probíhá do 31. srpna 2023.

Přihlaste se do Zlatého oříšku

Jak se do soutěže Zlatý oříšek přihlásit, zjistíte na stránkách zlatyorisek.cz. S vyplněnou přihláškou přidáte výčet svých úspěchů, ale třeba i výtvarné práce, své výtvory, fotky, videa, audia nebo odkazy na YouTube či Facebooku. Ze všech přihlášených vybere odborná porota 21 finalistů, ze kterých 7 holek a kluků získá cenu Zlatý oříšek. A v následujícím roce z celé jednadvacítky finalistů získá jeden cenu Zlatý oříšek čtenářů ABC. A přesně o tu nyní soupeří finalisté z roku 2022.

Hlasuj! 🏆

Z loňských kandidátů Zlatého oříšku přes léto vybíráme jediného, který získá cenu Zlatý oříšek čtenářů časopisu ABC. Rozhovory se všemi 21 finalisty jsou na našem webu abicko.cz a dostanete se k nim i přes odkaz u jednotlivých mini profilů v hlasování. Tady také budete moct udělit hlas tomu, kdo je podle vás největší talent nebo se vám prostě nejvíce líbí.

Hlasování končí 31. srpna 2023. Vítěze, který získá trofejní sošku a předplatné ABC, vyhlásíme v časopisu ABC na začátku nového školního roku.