Mistrovství v discgolfu: Češi bodovali!

Mistrovství v discgolfu: Češi bodovali!
Sdílej
 
Ve dnech 10  - 11. 6. se v Chorvatském městě Toplice Sveti Martin uskutečnil 2. ročník Mistrovství střední Evropy v discgolfu. Naši zemi reprezentovalo 13 hráčů. Češi bodovali!

 

Ve dnech 10.  - 11. 6. se v Chorvatském městě Toplice Sveti Martin uskutečnil 2. ročník Mistrovství střední Evropy v discgolfu (oficiální název: CEDGC - Central European Discgolf Championship), kterého se zúčastnil výběr nejlepších hráčů ze sedmi zemí - Chorvatska, Polska, Slovinska, Slovenska, Maďarska, Rakouska a České republiky! Naši zemi reprezentovalo 13 hráčů, z nichž 5 jsou členy proDiscgolf.cz Albatros Teamu (Kryštof Novák, Robin Kaňok, Jakub Zdráhal, Bohdan Bílek a Eva Králová).

Mistrovství v discgolfu: Češi bodovali! •  archiv

V nejobsazenější hráčské kategorii - OPEN dlouho vedl Kryštof Novák. Avšak pár drobných chybiček ve finále ho nakonec připravilo o vítězství. Obhájil druhé místo z loňského roku a  vysloužil si tak titul - Vicemistr střední Evropy. Robin Kaňok ve stejné kategorii obsadil 4. místo.

V kategorii žen - WOMEN obsadila 3. místo Eva Králová a stala se 2. Vicemistryní střední Evropy.

Mistrovství v discgolfu: Češi bodovali! •  archiv

V kategorii JUNIOR přijel obhajovat loňský titul Albatros z Nového Jičína Bohdan Bílek. Na začátku turnaje se trošičku trápil, ale v následujících dvou kolech zabojoval a do finále šel s náskokem dvou hodů. Ten si nakonec udržel a v turnaji zvítězil. Je tak MISTREM STŘEDNÍ EVROPY!!! 2. Vicemistrem střední Evropy se stal Jakub Zdráhal, který vybojoval v této kategorii 3. místo.

Albatrosí výprava byla tudíž velmi úspěšná. 4 reprezentanti z 5 obsadili medailové pozice. Žádný jiný Čech se na stupně vítězů nedostal.

Úspěch Albatros týmu na mistrovtví ČR

Ve dnech 16. - 18. 6. 2017 se v Kadani konalo Mistrovství České republiky, které je každoročně velmi žádaným turnajem. Nejlepší čeští hráči se na tuto událost připravují několik týdnů, aby na hřišti předvedli to nejlepší co umí. 

Albatrosí výprava byla v Kadani maximálně úspěšná. Ve všech kategoriích, kde jsme měli zástupce, máme mistrovský titul!!!

Úspěch Albatros týmu na mistrovství ČR •  archiv

Mistři ČR v discgolfu:

Kryštof Novák (kategorie Open)

Jakub Knápek (kategorie Junior)

Eva Králová (kategorie Women)

Karel Hlava (kategorie Grand master)

Vícemistr ČR:

Jakub Zdráhal (kategorie Junior)

 

V teamu nyní prožíváme velkou euforii a z úspěchu se radujeme!

Děkujeme rodinám, přátelům, sponzorům za obrovskou podporu, kterou ve vás máme! Stejně tak děkujeme všem zúčastněným hráčům za skvělou atmosféru na turnaji a především teamu ULTIMO.cz za precizní organizaci a přípravu hřiště! 

Jedinou mrzutou tečkou za skvělým víkendem jsou zranění Robina Kaňoka a Jindry Švuba, kteří se doufejme, co nejdříve to půjde, zase vrátí na hřiště.

 

Discgolf: Dokonalá letní zábava

Discgolf: Dokonalá letní zábava

F1: Letadlo naruby

F1: Letadlo naruby

Sport: Moderní technologie zasahuje!

Sport: Moderní technologie zasahuje!

Boxxbike: Testovali jsme kolo. Nebo motorku?

Boxxbike: Testovali jsme kolo. Nebo motorku?

Klíčová slova:
sport, discgolf, Sport na Heureka.cz
 

Články odjinud