Lepíte modely?

Lepíte modely?
Sdílej
 
V dnešním čísle ABC se s modelem vojenské polní nemocnice vracíme ke kdysi oblíbenému formátu vystřihovánek, které jsou jednoduché na slepení, ale přesto postavené vypadají velmi atraktivně.

Mikromodel v měřítku 1 : 250 za pár minut snadno sestaví i začínající modelář. Ovšem dioráma složené z takovýchto jednoduchých modelů, byť sestavené začátečníkem, působí profesionálně. Vyzkoušejte si to sami a přesvědčte se.

Rádi bychom od vás čtenářů získali zpětnou reakci na to, jak se vám papírové modely v ABC líbí, přijdou-li vám tématicky atraktivní a nejsou-li pro vás příliš obtížné. Rádi bychom znali váš názor na to, zda máte oblíbeného autora vystřihovánek, stavíte-li si modely z každého čísla ABC a zda si sbíráte série vystřihovánek, jak je my v redakci pro vás připravujeme. Některé vystřihovánky, jako je např. anatomie koně nebo pohled do mravenčího hnízda, mohou sloužit rovněž jako pomůcka ke školní výuce.

Napište nám, zda je tímto způsobem skutečně využíváte. Pokud vás papírové modely v ABC vůbec neoslovují, napište nám proč. Pište své názory a podněty na e-mail abc@ringier.cz a označte ho heslem "LEPÍTE MODELY?", případně diskutujte pod tímto článkem.

Klíčová slova:
modely, 3dčka, Modely na Heureka.cz