Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 16

Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 16
Sdílej
 
V novém ABC zjistíte, jestli je Tajný život mazlíčků nejlepším animákem roku. Dozvíte se o bombastické klouzačce, liščích zahrádkách, bitvě u Hradce, digitálním Transformerovi, sondě Juno a spoustě dalším! Podívejte se na ukázku z ábíčka 16.

 

Právě vychází nové ABC s Tajným životem mazlíčků, který může být nejlepším animákem roku! V ábíčku 16 nechybí ani bombastická klouzačka, liščí zahrádky, bitva u Hradce Králové, digitální Transformer BlackBird, rychlý obrněnec Juno u krále planet Jupitera a mnoho dalšího!

Na plakátu je Tajný život mazlíčků a ve vystřihovánkách speciální Panova flétna.

Podívejte se na ukázku z nového ábíčka:

ABC 16 vychází 2. 8.

Využijte volné vstupenky!

Prázdniny se nám už sice přehouply přes polovinu, ale stále máme před sebou ještě hodně krásných letních dní, v nichž pořád pokračuje naše letní Vstupenkování. V něm vám s každým prázdninovým číslem ABC přinášíme alespoň jednu vstupenku na zajímavé akce. Tentokrát je to pražské Království železnic, největší modelové kolejiště v České republice. Využijte naši volnou vstupenku a ušetřete. Uděláte nám radost, když nám z některé z navštívených akcí v rámci Vstupenkování pošlete fotku a pozdravem.

Hlavní téma: Bitva u Hradce Králové

Z našich aktuálních článků vám doporučuji k přečtení hlavní téma o bitvě u Hradce Králové v roce 1866. Redaktor Tomáš Haimann vám ve svém článku velmi přehledně a srozumitelně vysvětlí, o co tehdy v této bitvě šlo, jak probíhala a například i jakou výstroj a výzbroj měli vojáci obou armád. Článek najdete na straně 12. Čtěte ábíčko a užívejte druhé poloviny prázdnin.

 

Vystřihovánka v novém ABC 16: Panova flétna

Vystřihovánka v novém ABC 16: Panova flétna

Vesmír, roboti a piráti! Dinosauří roboti – je něco víc?!

Vesmír, roboti a piráti! Dinosauří roboti – je něco víc?!