Harry Potter

Sdílej
 
Trading card game

Harry PotterJméno Harry Potter už jistě každý z vás zná. Pokud ne, máte opravdu co dohánět. Harry Potter je hrdina nejoblíbenější knížky posledního roku. První díl celé série (Harry Potter a Kámen mudrců) vyšel v minulém roce a okamžitě si získal obrovské množství mladých čtenářů. Hlavním motivem knihy je úchvatný příběh mladého Harryho, který odjíždí studovat do Bradavic magii a čarodějné umění. Na své kouzelnické cestě prožívá se svými přáteli a dalšími hrdiny spoustu dobrodružství.

Sběratelské karty

Omnitransform Harry PotterHarryho Pottera a jeho příběhy si oblíbili čtenáři z celého světa. Díky němu také vznikla sběratelská karetní hra, která vyjde celosvětově v polovině srpna tohoto roku. Její základní sada se točí právě kolem příběhu Kamene mudrců. Hra vám umožní vtělit se do jednoho z vašich oblíbených hrdinů a řídit jeho osud podle svého uvážení. Ve hře vystupujete jako jeden z žáků školy čar a kouzel v Bradavicích. Můžete si vybrat právě Harryho Pottera, jeho přátele Hermionu Grangerovou, Rona Weasleyeho, věčného smolaře Neville Longbotoma nebo zlého a zákeřného Draco Malfoye. K dispozici budete mít také mnoho dalších čarodějů z jednotlivých kolejí (Nebelvír, Zmijozel, Havraspár a Mrzimor), ze kterých můžete udělat hrdiny svých magických soubojů.

 

Kouzla s kartami

Karty ve vašem hracím balíčku představují různá kouzla, magické lekce, strašlivé či mírumilovné bytosti atd. S jejich pomocí svého soupeře připravíte o jeho magickou sílu a tak v magickém souboji zvítězíte. Jak už to ve sběratelských karetních hrách bývá, jste to pouze vy, kdo si určí, jaké karty budete mít v balíčku. Můžete se soustředit na typy magií, které jsou vám blízké. Ať už se jedná o vyvolávání bytostí, míchání lektvarů či různé typy proměn. Trading card game Trading card game Sběratelská karetní hra vám také ukáže tváře jednotlivých hrdinů - bělovousého Brumbála, černovlasou Hermionu či obrovského Hagrida. Pouze těm nejlepším se ale podaří získat všechny. Nenechte si ujet vlak do Bradavic!