Velká vánoční soutěž

Sdílej
 
Pozor! Poslední letošní soutěž s Alfonsem! Vánoce se blíží a našemu Alfonsovi stále ve skladu přebývá mnoho dárků. Chcete-li, aby některý z nich skončil právě pod vaším stromečkem, zapojte se do naší soutěže.

Ceny pro vítěze

Ceny1. auto na vysílačku Tantrum 2. auto na vysílačku Rebound 3. Clip Barbie + obývací pokoj Barbie + móda pro chladné dny Barbie 4. Max horolezec + Max Psycho 5. stolní hra Othello + Svět zkamenělin 6. Svět pod mikroskopem 7. Malý chemik 8. - 13. Max horolezec, Clip Christie, Třpytivá Barbie, Skipper v župánku + móda pro chladné dny Barbie, Moje první princezna Barbie 2000 + móda pro chladné dny Barbie, Max Psycho 14. - 19. Záchranáři, stavebnice Construx Super Set, puzzle, obývací pokoj Barbie, vystřelovací autodráha G-Force Burn Out, stolní hra Othello 20. - 22. dárkové balení Barbie, Hot Wheels Mini sada, stavebnice Construx Helikoptéry

O co jde?

Velká vánoční soutěžVymyslete deskovou stolní hru pro jednoho, dva nebo více hráčů. Nakreslete hrací plán a napište srozumitelná pravidla. Podmínkou účasti je vystřihnout a přiložit ke hře naši soutěžní pečeť a použít čtyři naše hrací figurky, které najdete v druhém kole soutěže v příštím ABC. Na ně nakreslíte konkrétní podobu figurek ke své hře (zvířata, bojovníky, roboty atd.).

Jak na to?

Velká vánoční soutěž Už vás někdy předtím napadlo vymyslet si vlastní deskovou hru? Nemusí to být nic složitého, jako jsou třeba Monopoly. Výborně se pobavíte i při hře na tom nejjednodušším principu - například za pomoci hrací kostky projít figurkou určitou trasu. Když vymyslíte atraktivní příběh a prostředí hry, přidáte na trasu pár pastí či pomocných políček, určitě se najde spousta kamarádů, kteří s vámi budou chtít hrát. Chcete-li jít ještě dál, můžete do hry přidat hrací žetony, "peníze" nebo karty s otázkami, úkoly či bonusy. Možná vás napadne hra na úplně jiném principu. Kdo ví? Fantazii se meze nekladou. V dnešním ABC najdete na straně 14 článek o některých deskových hrách. Můžete se jimi nechat inspirovat, ale pamatujte - větší šanci na výhru mají projekty původní. Nejlepší práce vybere porota složená z redaktorů ABC a určí pořadí výherců. Hodnotit se bude především originalita hry, její srozumitelnost a zpracování.

Podmínky výhry

Velká vánoční soutěžVelká vánoční soutěž V naší vánoční soutěži máte opravdu velkou šanci vyhrát, protože tentokrát pro vás máme 22 cen! Ale pozor - soutěž má dvě kola. U druhého kola vánoční soutěže (v ABC č. 22) najdete hrací vystřihovací figurky, které slepte, vymalujte a přiložte ke hře. Dozvíte se zde i více podrobností o soutěži. Práce, u kterých nebude naše pečeť a figurky z příštího kola, ze soutěže vypadávají. Hotovou hru pošlete k nám do redakce až po skončení druhého kola soutěže! Takže zatím nic neposílejte, hru si v klidu připravte a počkejte na další ABC (č. 22). Soutěžní pečeť

Autor

Foto Václav Holič Kresby Lukáš Fibrich