Heroes of Might and Magic

Sdílej
 
Pár měsíců po uvedení čtvrtého dílu kultovní hry Heroes of Might and Magic se už fanoušci mohou těšit z datadisku The Gathering Storm. Heroes of Might and Magic (HOMAM) je tahová fantasy hra, ve které hrdina a družina jeho bojovníků dobývají území, obsazují důležité zdroje přírodního bohatství a města a samozřejmě ničí nepřátele.

THE GATHERING STORM

Foto
Hra
Pár měsíců po uvedení čtvrtého dílu kultovní hry Heroes of Might and Magic se už fanoušci mohou těšit z datadisku The Gathering Storm. Heroes of Might and Magic (HOMAM) je tahová fantasy hra, ve které hrdina a družina jeho bojovníků dobývají území, obsazují důležité zdroje přírodního bohatství a města a samozřejmě ničí nepřátele. Protivníci hrají postupně v kolech, v nichž může družina učinit omezený počet kroků.
Datadisk vychází z příběhu pěti hrdinů, kteří se snaží zachránit svět před řáděním zlého Hexise. Ten spojil síly zla a s jejich pomocí se snaží vyvolat na celém světě chaos. Pokud se hrdinům podaří získat několik mocných magických předmětů, zastaví jeho zuřivé a krvelačné plenění. Nastává tedy čas, aby se každý vydal svou cestou, za úkolem, který může splnit pouze on.
Hráč musí vyřešit pět kampaní, za každého hrdinu jednu. Po jejich splnění následuje kampaň šestá, ve které se odehrává závěrečný boj dobra se zlem. Datadisk obsahuje také mnoho volných scénářů. Hra je kompletně v češtině a určitě stojí za to - pokud tedy vlastníte hru Heroes of Might and Magic IV, kterou datadisk ke spuštění vyžaduje.

Distribuce v ČR : CD Projekt
Minimální konfigurace: Pentium II 300 Mhz, 64 MB RAM, Windows 9x/Me/2000/XP