Pravidla - Fotbalová tipovačka ABC

Pravidla - Fotbalová tipovačka ABC
Sdílej
 
Staňte se fotbalovými experty s naší velkou tipovací soutěží. Hrajeme o stolní fotbálek a desítky dalších cen. S barevným herním plánem ABC projděte celým MS ve fotbale!

FOTBALOVÁ TIPOVAČKA ABC PROBÍHÁ ZDE.

Soutěž probíhá v období od 9.6 .2010 15:00 hodin do 11.7.2010 20:30 hodin na webu iabc.cz. Soutěžící tipují výsledky jednotlivých zápasů fotbalového Mistrovství světa v Jihoafrické republice (výhra domácích, výhra hostů, remíza) vždy do začátku utkání, jak je uveden v herním plánu. Za každý správně tipovaný výsledek utkání získá soutěžící jeden bod. Žebříček soutěžících bude sestaven dle nejvyššího počtu získaných bodů. V případě rovnosti rozhodne nejvyšší poměr správných tipů ku celkovému počtu tipů, potažmo čas přijetí poslední soutěžní SMS (dřívější má přednost). Jednotliví soutěžící se rozlišují telefonním číslem.

Herní plán

Pro správnou orientaci v záplavě zápasů, které fanouškům přináší MS ve fotbale, jsme vytvořili herní plán. Herní plán je rozdělen na základní skupiny a vyřazovací část (k dispozici od úterý 15. 6.). Herní plán základních skupin nabízí seznam všech zápasů rozdělených do přehledné tabulky. Zároveň obsauhje i všechny údaje potřebné pro tipování. U každého zápasu je uvedeno datum a čas začátku utkání (s tímto časem také končí možnost posílat tipy na výsledek zápasu), domácí tým, hosté a kód zápasu. Kód zápasu slouží pro zadávání tipu do SMSky.

Ceny do soutěže:

1. místo: Stolní fotbal
2. - 11. místo: předplatné časopisu Pro Football
12. - 21. místo: Fotbalové hvìzdy 2010
22. - 31. místo: Nejlepší fotbalové kluby 2010

Svůj tip na zápasy zasílejte prostřednictvím SMS odeslané výhradně mobilním telefonem na číslo 777 080 808 ve tvaru:

MS mezera [Kód zápasu] mezera [Tip výsledku]

Příklad: úvodní utkání se hraje ve skupině A mezi Jihoafrickou republikou a Mexikem. Dle herního plánu má kód AJM. Myslíte, že v utkání zvítězí Jihoafrická republika. Váš tip bude vypadat následovně: MS AJM 1

Tipy výsledku

1 znamená výhra domácích. Domácí jsou uvedeni v zápase na herním plánu vždy vlevo.
0 znamená remízu.
2 znamená výhra hostů. Hosté jsou uvedeni v zápase na herním plánu vždy vpravo.

Ve vyřazovací části nás zajímá tip na výsledek utkání po skončení celého utkání (včetně případného prodloužení, případně penalt), čili neexistuje remíza.

Soutěžní SMS nejsou prémiové, cena jednotlivé SMSky na ceně SMS do sítě Vodafone u vašeho operátora.

Soutěžící se mohou do soutěže zapojit kdykoli během celé doby jejího trvání (tj. od 9.6 .2010 15:00 hodin do 11.7.2010 20:30 hodin).

Výherce bude kontaktován marketingovým oddělením do jednoho týdne po ukončení soutěže. Cena jedné SMS zprávy je záleží na vašem tarifu. Nejedná se o prémiové SMS. Soutěž provozuje a technicky zabezpečuje RINGIER ČR a.s.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností RINGIER ČR a.s. Do soutěže o auto budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky. Do soutěže nebudou zařazeny SMS odeslané prostřednictvím internetových SMS portálů. Jména šťastných výherců, kteří zaslali správnou odpověď na naše otázky zveřejníme v nejbližším možném čísle Reflexu po uzávěrce soutěže. Organizátorem a technickým provozovatelem soutěže je společnost RINGIER ČR a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Účastí v soutěži dávají soutěžící souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti RINGIER ČR a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům.

V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo upravit specifikace soutěže. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Nevyzvednou-li si výherci výhry, či neposkytnou-li součinnost k tomu, aby jim výhry mohly být řádně předány nejpozději do dvou měsíců ode dne oznámení jména výherce, propadají výhry ve prospěch organizátora soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a.s. a jejich rodinní příslušníci.