Recenze: GTA ve stylu Lega je mnohem vtipnější

Recenze: GTA ve stylu Lega je mnohem vtipnější
Sdílej
 
Možná znáte sérii GTA. Ttuhle hru byste neměli hrát, dokud vám není 18! Pokud ale nejste plnoletí, doporučujeme si zahrát LEGO City Undercover!

 

LEGO si dává GTA! Ouje!

LEGO si dává GTA! Ouje!

 

 

Hrajete za detektiva Chase McCaina, který se v utajení snaží dopadnout zločince Rexe Furyho. Během hry se vám otevře rozsáhlé město, po kterém můžete sbírat řadu předmětů, peněz a vozidel. V herním LEGO City se totiž hodně jezdí a je to skvělá zábava!

Auta jsou všeho možného druhu a ovládání funguje bezchybně. Samotná hra vychází z klasických LEGO her. Hopsáte po městě a díky převlekům Chase McCaina se dostáváte na různá místa. Chase převelený jako hasič umí hasit oheň, jako policista můžete zatýkat lidi a třeba jako lupič prolomit zamčené dveře.


První velká hra na Wii U

Nové LEGO City je neskutečně vtipné, jak už bývá u LEGO her zvykem. Trochu škoda je, že na rozdíl od předchozích dílů, začali tvůrci poslední hry dabovat. A to má tu nevýhodu, že spousta vtipů je postavených na anglických hláškách. Pokud nezvládáte dobře angličtinu, polovina zábavy je v trapu.

Další neduh má herní LEGO City i v neskutečně častých a dlouhých nahrávacích časech, které vás zbytečně drží od zábavy. Je to sice daň za to, že máme tak obrovské město, nic to nemění na tom, že to zdržuje od zábavy.

LEGO City Undercover je první velká hra na WiiU a dopadla parádně. Možná starší hráči dají přednost něčemu složitějšímu, ale tohle je klasická LEGO hra, která nejde nijak výrazně do hloubky. Pokud máte doma tuhle konzoli, rozhodně doporučujeme! Jen škoda té angličtiny.


80 %

 

+ velké město, vlastní příběh nevycházející z filmu, vtipné hlášky, jednoduché ovládání

- dlouhé nahrávací časy, vtipy postavené na znalosti angličtiny, není multiplayer


Platforma – WiiU

 

Magneto ničí hru Grand Theft Auto V

Magneto ničí hru Grand Theft Auto V

Iron Man drtí Grand Theft Auto IV

Iron Man drtí Grand Theft Auto IV

Už jste řídili městskou dopravu?

Už jste řídili městskou dopravu?

RD-D2 devastuje, terorizuje a drtí město v GTA

RD-D2 devastuje, terorizuje a drtí město v GTA

Klíčová slova:
hry, gta, lego, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud