Avatar 2 je znovu odsunutý! Tentokrát naneurčito!!!

Avatar 2 je znovu odsunutý! Tentokrát naneurčito!!!
Sdílej
 
Kdy se konečně dočkáme?

 

 

Pokračování celosvětově nejúspěšnějšího filmu jsme podle nového plánu měli vidět v prosinci 2017. Jenže to už neplatí. Kdy se ho dočkáme? To teď nikdo neví.

Upletl si na sebe bič

Přesně před rokem se premiéra filmu Avatar 2 odsunula z původně oznámeného termínu prosinec 2016 o 12 měsíců později. Režisér James Cameron tehdy vysvětloval, že zdržení souvisí s přípravou hned tří dílů najednou.

„Očekávání budou vysoká,“ prohlásil nedávno Cameron. „Zvlášť pokud jde o Avatar 2, aby bylo jasné, že poprvé to nebyla jenom nějaká šťastná náhoda. Takže se musíme hodně snažit. Upletl jsem si na sebe bič, jak se říká.“

Má své vlastní tempo

Filmové studio Fox odsunutí Avataru 2 naneurčito zatím nijak nekomentovalo. Ale generální ředitel Jim Gianapolous se nechal loni v létě slyšet, že „Cameron má své vlastní tempo...“Z rozhodnutí vyplývá, že další Avatar více času prostě potřebuje.

Ironií osudu je, že informace o odsunutí Avataru 2 vyšla najevo dva dny poté, co studio Disney oznámilo, že kvůlu úpravám scénáře, bude mít osmá epizoda Star Wars premiéru v prosinci 2017 (místo původně plánovaného léta o půl roku dřív).

 

Více o Avataru:


Avatar má zpoždění: Na druhý díl si ještě počkáme

Avatar má zpoždění: Na druhý díl si ještě počkáme

Avatar: Místo očekávaných filmů bude komiks

Avatar: Místo očekávaných filmů bude komiks

 

 

Články odjinud