Disney Infinity 3.0: Bojujete proti Darthu Vaderovi

Disney Infinity 3.0: Bojujete proti Darthu Vaderovi
Sdílej
 
Verze 3.0 představuje nové herní světy a jejich obyvatele.

 

 

Od doby, kdy jsme o Disney Infinity psali, uplynuly dva roky. Tehdy si od nás hra vysloužila vysoké hodnocení, protože má skvělý nápad. Na speciální podstavec propojený s PC nebo konzolí postavíte figurku, a pak s ní můžete vesele hrát.

Do třetice taky dobré

Nyní vychází verze 3.0. Mezi novinky se řadí především nové herní světy a jejich obyvatelé v podobě figurek. V základním balení dostanete Hvězdné války s podtitulem Twilight of the Republic. Příběh vás zavede do doby po druhé epizodě Klony útočí. Navštívíte několik planet a poměříte síly s hromadou nepřátel.

Změna soubojového modelu je další novinkou. Už nejde jen o bezhlavém mlácení, musíte také přijít na to, jak se dělají komba. Bojovat bez nich je namáhavé, protože někteří nepřátelé jsou hodně drsní. Vyplatí se proto dávat pozor při boji a projít tréninkovým cvičením.

Kromě základního dobrodružství vás čeká i tzv. Toy Box. A ten je parádní! Můžete si v něm postavit vlastní hru podle svých pravidel. Jestli jste kreativní a baví vás tvořit vlastní hry, je pro vás Toy Box jak dělaný.

K Disney Infinity si můžete dokoupit spolu s novými figurkami i další dobrodružství. K dispozici je například další příběh z Hvězdných válek, kde v roli Luka, Lei nebo Hana Sola bojujete proti samotnému Darthu Vaderovi. Také můžete navštívit bláznivý vesmír z filmu V hlavě a nebo se znovu podívat do světa Avengerů, které známe už z Disney Infinity 2.0.    

 

SHRNUTÍ

Nové Disney Infinity potěší hlavně fanoušky Hvězdných válek.

Platformy – PC, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4

infinity.disney.com

 

Disney Infinity 3.0: Nechybí ani Chewbacca •  archiv distributora

 

 

Více o Disney Infinity:


Hrátky s počítačem v ABC 20: Disney Infinity 3.0 Edition

Hrátky s počítačem v ABC 20: Disney Infinity 3.0 Edition

Galerie: Hra Star Wars Disney Infinity má lesk

Galerie: Hra Star Wars Disney Infinity má lesk

Disney Infinity je Disney v kostce. Doslova!

Disney Infinity je Disney v kostce. Doslova!

 

Články odjinud