Gamesy v ABC 13: Enter the Gungeon a Dangerous Golf

Gamesy v ABC 13: Enter the Gungeon a Dangerous Golf
Sdílej
 
V novém ABC paříme Enter the Gungeon. Hra Dangerous Golf navíc odtajňuje jistá "nebezpečí"...

Enter the Gungeon

Nekonečná přestřelka!

Pakliže znáte The Binding of Isaac, víte, jak se hraje Enter the Gungeon. Jde totiž o podobně laděnou zběsilou střílečku, ve které se vaše postava musí za každou cenu vyhýbat střelám protivníků a občas se proto dostanete do solidních potíží.

Herní svět vidíte z výšky, je tedy přehledný. A nelekejte se grafiky! Chápeme, že ne každému se retro ladění líbí, ale když se do hry ponoříte, zjistíte, že i s málo kostičkami se dají dělat opravdové divy. Hlavní hrdinové i jejich protivníci jsou opravdu rozkošní. Ve hře má totiž oči a vlastní osobnost úplně všechno. Třeba nepřátelé vypadají jako gigantické náboje a vlastní styl mají i obyčejné dveře!

Platformy – PC, PS4

dodgeroll.com/gungeon 

Dangerous Golf

Pořádně se vyřádit na golfu

Legendární závodní hra Burnout z roku 2001 měla jeden prima režim. Museli jste v něm vjet s autem do kolony dalších vozů a co nejvíce jich nabourat. Vše se vám přehrálo v epicky zpomaleném záběru. Čím více výbuchů a pomuchlaných nárazníků, tím lépe. Proč o tom mluvíme, když píšeme o hře se slovem golf v názvu? Na to je jednoduchá odpověď: Ti samí lidé, co připravili šílené bourání aut, udělali hru Dangerous Golf. A jak asi už tušíte, místo poklidného zeleného trávníku budete golfovými míčky likvidovat všechno v dohledu.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

threefieldsentertainment.com/dangerous-golf

Více o obou hrách zjistíš v novém ABC

Zahraj si online na hry.abicko.cz

Hry v novém ABC: Sherlock Holmes a Mirror's Edge Catalyst

Hry v novém ABC: Sherlock Holmes a Mirror's Edge Catalyst

Asago Academy: Začni randit s youtubery

Asago Academy: Začni randit s youtubery

 

 

Články odjinud