Továrna na animované snímky

Továrna na animované snímky
Sdílej
 
Kdo z vás by nezatoužil být tvůrcem animovaného filmu? Stvořit si v počítači herce podle svých představ, dodat jim virtuální svět, zabydlet ho lidmi i příšerami a pak je v něm nechat přehrát strhující příběh.

Říkáte si, že něco takového se může poštěstit leda tak programátorům Hollywoodu? Omyl! Stát se tvůrcem animovaného filmu můžete snadno a rychle třeba ještě dnes. V nástroji Story Factory, který naleznete na stránkách www.storyfactory.cz. Možná oscarový velkofilm neuděláte, ale můžete se o něj pokusit.

K dispozici máte jedno členité město, několik typů postav, příšerku emocuca a hlavně svoji fantazii. Se Story Factory zjistíte, jak to ti Hollywoodští animátoři vlastně dělají, a co víc, můžete se zúčastnit soutěže o hodnotné ceny!

Stačí vytvořit pomocí Story Factory tříminutovou zábavnou scénku a dodabovat k ní zvuk. Výtvor pak nahrajte na server YouTube a poté přes formulář na stránce www.storyfactory.cz přihlašte do soutěže. Odborná porota vybere nejlepší videa. Hodnotit bude technickou kvalitu, práci s kamerou, vtipnost, umělecký dojem a dramaturgii klipu.

Neváhejte a tvořte, soutěž končí již 22. 2. 2011!

Klíčová slova:
storyfactory
 

Články odjinud