Čti ábíčko.cz a vyhraj! Soutěž každý den

Čti ábíčko.cz a vyhraj! Soutěž každý den
Sdílej
 
Návrat do školních lavic může být krutý. Ábíčko se proto rozhodlo ti ho zpříjemnit jednoduchou soutěží. Hraje se každý den. Chceš vědět jak?

 

Na webu abicko.cz najdeš každý den (včetně víkendů) jednoduchou otázku. Odpověď snadno vyčteš v článcích na webu.

Správnou odpověď pošli e-mailem na adresu soutezweb@abicko.cz. Do předmětu je nutné napsat heslo SOUTĚŽ doplněné o datum dne.

Každý den vyhraje jeden soutěžící, který správně odpoví na otázku, blikačku na kolo.

Každý týden vyhraje jeden soutěžící, který správně odpoví na otázku, Stiga hokej.

Soutěž trvá od 3. září do 31. prosince 2012.

 

 

Režisér Avengers připravuje seriál o agentuře S.H.I.E.L.D.

Režisér Avengers připravuje seriál o agentuře S.H.I.E.L.D.

Top 10 nových druhů: Nej objevy loňského roku

Top 10 nových druhů: Nej objevy loňského roku

7 zajímavostí o zombie animáku Norman a duchové

7 zajímavostí o zombie animáku Norman a duchové

 

 

Pravidla soutěže Čti www.abicko.cz a vyhrávej!

 

Soutěž probíhá od 3. září do 31. prosince 2012.

Každý den včetně víkendů se na webu www.abicko.cz objeví soutěžní otázka se třemi možnosti. Otázka se bude týkat některého z témat uveřejněných v článcích a aktualitách na webu www.abicko.cz.

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně odpoví na soutěžní otázku a odpověď pošle emailem na adresu soutezweb@abicko.cz. Email musí obsahovat předmět podle pokynů připojených k soutěžní otázce (heslo „SOUTĚŽ“ a datum konkrétního dne).

Každý den se soutěží o blikačku na kolo. Uzávěrka odpovědí je každý den ve 22:00 hod. Vyhrává stý soutěžící, který pošle správnou odpověď.

Každé pondělí se soutěží o Stiga hokej. Uzávěrka odpovědí je následující neděli ve 22:00 hod. Vyhrává stý soutěžící, který pošle správnou odpověď.

Výherci budou upozorněni emailem. Výhry budou předány osobně výherci nejpozději do 30 dnů po ukončení soutěže. Pokud si výherce nevyzvedne výhru v tomto termínu, ztrácí na získání výhry nárok.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat.

Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v časopise ABC, a na serveru www.abicko.cz v případě získání výhry. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s.

Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Každý den v průběhu trvání soutěže včetně víkendů se na webu www.abicko.cz objeví soutěžní otázka se třemi možnosti, z nichž vždy právě jedna je správná. Otázka se bude týkat některého z témat uveřejněných v článcích a aktualitách na webu www.abicko.cz.

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo odpoví na soutěžní otázku a odpověď pošle emailem na adresu soutezweb@abicko.cz. Email musí obsahovat předmět podle pokynů připojených k soutěžní otázce (heslo „SOUTĚŽ“ a datum konkrétního dne).

Každý den se soutěží o blikačku na kolo. Uzávěrka odpovědí je každý den ve 22:00 hod. Každý soutěžní den vyhrává jeden soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku z daného soutěžního dne a jehož email obsahující správnou odpověď byl doručen jako stý v pořadí ze všech emailů obsahujících správnou odpověď. V případě, že v rámci daného soutěžního dne přijmeme méně než 100 emailů se správnou odpovědí, vyhrává soutěžící, který správně odpověděl a jehož email obsahující správnou odpověď byl doručen jako poslední email v pořadí.

Každé pondělí se navíc soutěží o Stiga hokej. Uzávěrka odpovědí je následující neděli ve 22:00 hod. Každý týden v rámci soutěže vyhrává jeden soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku z daného soutěžního týdne a jehož email obsahující správnou odpověď byl doručen jako stý v pořadí ze všech emailů obsahujících správnou odpověď. V případě, že v rámci daného soutěžního týdne přijmeme méně než 100 emailů se správnou odpovědí, vyhrává soutěžící, který správně odpověděl a jehož email obsahující správnou odpověď byl doručen jako poslední email v pořadí.

Výherci budou upozorněni emailem do sedmi pracovních dní od získání výhry. Výhry budou předány osobně výherci nejpozději do 30 dnů po ukončení soutěže, a to v sídle organizátora soutěže. Pokud si výherce nevyzvedne výhru v tomto termínu, ztrácí na získání výhry nárok.

Pro stanovení doby doručení emailové zprávy je rozhodující čas přijetí emailu do systému pro příjem emailových zpráv. Do soutěže budou zařazeny všechny emailové zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do shora stanovené uzávěrky. Při určení pořadí se přihlíží pouze k emailovým zprávám obsahujícím správnou odpověď.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice. Účastí v soutěži – tzn. odesláním emailové zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v časopise ABC, a na serveru www.abicko.cz v případě získání výhry. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

 

Články odjinud