Jak vybrat domácí karaoke?

Jak vybrat domácí karaoke?
Sdílej
 
Cítíte, že ve vás dříme pěvecký talent, který svým hlasem usmíří národy, a pokukujete po nějaké vhodné karaoke mašince?

 

Tablet z papíru? Ohýbá se a tak!

Tablet z papíru? Ohýbá se a tak!

 

Jestli nevíte, jak si vybrat, zkuste nejdřív se zamyslet, jak velké máte plány. Pokud si jen chcete čas od času zazpívat s kamarády nebo rodinou, bude vám stačit ta nejjednodušší karaoke souprava. V ní najdete většinou dva mikrofony, jednoduchý mixážní pult a se vším všudy se vejdete nanejvýš do tisícovky.

O trochu dražší jsou systémy all-in-one, které spojují mixák, přehrávač i reproduktor do jedné bedýnky. Stačí jenom připojit k obrazovce. Vyjdou zhruba na dva tisíce a pokud hledáte něco přenosného, s čím nebude moc práce, jsou ideální.

Na druhou stranu nemůžete čekat nijak výjimečný výkon ani víc než ta nejzákladnější nastavení zvukových možností. Vůbec nejjednodušší možností je pak multifunkční mikrofon, který již obsahuje základní nastavení, databázi písní a potřebný software.

Cena slušného mikrofonu s kompletním karaoke zařízením se však pohybuje okolo tří tisíc, navíc nahrát na něj nové písně je poměrně složité. Pokud chcete karaoke jen pro zábavu, určitě vám bude stačit jedna z těchto souprav. Kvalitnější vybavení sice není k zahození, ovšem třeba profesionální karaoke mikrofon vás přijde na víc, než slušná domácí karaoke sada. 

 

Pokud se budete snažit, možná budete jednou aspoň způli tak dobří, jako je nejslavnější světová karaoke hvězda Wing z Hong Kongu:

 

 

 

 

Šlapací hospoda je úlet

Šlapací hospoda je úlet

Proměnlivá Paříž: Cesta časem, z domova a ve 3D!

Proměnlivá Paříž: Cesta časem, z domova a ve 3D!

Úchvatná škola Harryho Pottera z Lega

Úchvatná škola Harryho Pottera z Lega

 

Články odjinud