Recenze: PlanetSide 2 je masomlýnek zadarmo

Recenze: PlanetSide 2 je masomlýnek zadarmo
Sdílej
 
PlanetSide 2 pokračuje v zavedené tradici. Na jediné mapě může dokonce hrát až 2000 hráčů najednou.Zadara.

 

Planetside 2: Jak na to? Tanky a tak!

Planetside 2: Jak na to? Tanky a tak!

 

 

První PlanetSide vyšel před deseti lety. Už tehdy se jednalo o tzv. MMO shooter – masivní multiplayerovou střílečku. Slovo masivní je tu dost zásadní, protože v jednom souboji se mohly proti sobě utkat až stovky hráčů!

PlanetSide 2 pokračuje v tradici. Na jediné mapě může dokonce hrát až 2000 hráčů najednou. Pro představu – mapa v Battlefield 3 je velká 2,21 km2, ale jeden kontinent v PlanetSide 2 má 64 km2! A to mluvíme pouze o jednom, hrát můžete celkem na třech kontinentech a další tři se ještě chystají. PlanetSide 2 je zatraceně velká hra!

Umírání vás nemine

Můžete jezdit po zemi, létat vzduchem, tajně odstřelovat, hackovat zařízení… V podstatě cokoliv, co vás napadne. Nevýhoda je, že PlanetSide 2 má strašně hektický začátek. Pokud se nepodíváte na úvodní instruktážní videa, budete nejspíš zmatení.


GALERIE: Jak vypadá PlanetSide 2





Na české YouTube (nebo pod odkazem nad článkem) najdete například pod heslem „Jak na to? - PlanetSide 2 - Příručka pro začátečníka 1/2“ podrobný návod s českým komentářem. Rozhodně ho doporučujeme. Hra vás totiž prskne rovnou doprostřed boje a vy nebudete vědět skoro nic a jenom budete strašně umírat.

I když umírání vás čeká nejspíš tak jako tak. Na druhou stranu má díky tomu hra rychlé tempo. PlanetSide 2 je ideálně týmová hra. Jako samostatný jedinec toho moc nezmůžete, ale v pořádném týmu je to úplně o něčem jiném.

Zní vám to skvěle? Ono to totiž skvělé je, i když asi ne pro každého. Výhoda je, že si PlanetSide 2 můžete vyzkoušet zadarmo. Hra funguje na principu free2play, a přestože tu platit můžete, zásadní výhodu vám to nedá. Tak si to běžte pustit a uvidíte!

 

80 %

 

+ skvělá, rychlá akce, která je zadarmo, obrovské měřítko, hodně možností, epické bitvy

- hra má občas technické problémy, chybí úvodní tutoriál, který by hráče zasvětil, není pro každého


PlanetSide 2

Platforma – PC

www.planetside2.com

 

 

Battlefield 3 Aftermath: Konečně pořádný dodatek!

Battlefield 3 Aftermath: Konečně pořádný dodatek!

Mutant Deadpool má blbé kecy i na Wolverina

Mutant Deadpool má blbé kecy i na Wolverina

Strike Suit Zero: Vesmírná střílečka s Transformerem

Strike Suit Zero: Vesmírná střílečka s Transformerem

 

Články odjinud