Recenze: Vesmírné šílenství Strike Suit Zero

Recenze: Vesmírné šílenství Strike Suit Zero
Sdílej
 
Na začátku máte vesmírnou loď, lítáte a ničíte nepřátele. Strike Suit Zero ale nabízí zajímavou novinku: vaše loď se mění v obrovského mecha robota.

 

Strike Suit Zero: Vesmírná střílečka s Transformerem

Strike Suit Zero: Vesmírná střílečka s Transformerem

 

Hra Strike Suit Zero začínala na Kickstarteru, tedy stránce, kde tvůrci předvedli svůj nápad, řekli, kolik peněz potřebují a lidé jim postupně platili. Když se všechno sečetlo, vybrali 75 000 dolarů, což je na nezávislou hru poměrně úspěšné číslo. Díky tomu vzniklo Strike Suit Zero.

Na začátku máte vesmírnou loď, s jejíž pomocí se pohybujete a ničíte nepřátele. V podstatě nic nového. Zkrátka taková klasická střílečka napříč galaxií. Strike Suit Zero ale nabízí zajímavou novinku: vaše loď se dokáže měnit v obrovského mecha robota ve stylu Transformers. Má obrovskou sílu a likviduje vše, co se mu postaví do cesty. Ovšem tuhle vychytávku nemůžete mít pořád. Musíte si na ni poctivě vydělat ničením v podobě malé raketky. Je to škoda, protože role obrovského robota je zábavná.

Nutno ovšem podotknout, že Strike Suit Zero není jednoduchá hra a občas bude trvat, než se vám dostane pod ruku. Ovládání robota na tom není o nic lépe. Stejně tak nás mrzí i slabý příběh a řada drobných chybek, které hraní moc nezpříjemňují. Nenechte se ale otrávit případnými nezdary, rozhodně to stojí za to.

Strike Suit Zero totiž nádherně vypadá a skvěle se poslouchá. Je to kouzelná hra s fantastickou grafikou a především naprosto úžasným soundtrackem, který si od té doby neustále pouštíme! Už jen proto byste téhle nezávislé střílečce z vesmíru měli dát šanci.


75 %

 

+ skvělá grafika, fantastický soundtrack, zajímavý nápad s vesmírnou lodí měnící se v roboty

- slabý příběh, těžké ovládání a celková obtížnost hry, řada drobných chyb, které občas můžou otrávit


Platforma – PC

www.strikesuitzero.com

 

 

LEGO si dává GTA! Ouje!

LEGO si dává GTA! Ouje!

Hra o trůny jako desková hra je skvělá

Hra o trůny jako desková hra je skvělá

Simulované SimCity: Příběh legendární budovatelské série

Simulované SimCity: Příběh legendární budovatelské série

 

Články odjinud