Skinzone: Fakt cool vychytávka

Skinzone: Fakt cool vychytávka
Sdílej
 
Všichni se ti snaží kecat do toho, co cool je, co ne. Co bys měl(a) nosit za oblečení, jak se tvářit, s kým mluvit… A ty toho máš dost. Ať si mluví, do čeho chtějí, to jak bude vypadat tvůj mobil je teď jen na tobě. Stačí si vybrat ten správný design a kámoši, třída i učitelka hned budou vědět, jakou máš náladu, jestli jsi v pohodě nebo ne…

 

 

Vyber si sám: Skinzone! •  Skinzone.cz

 

Mrkni na www.skinzone.cz. Nabízí víc než 876 motivů polepů na všechna elektronická zařízení. Od 199 Kč. Nebo si můžeš nahrát vlastní design a firma Skinzone vyrobí dekorativní fólii na mobil, tablet apod, přesně podle tvého zadání.

Dekorativní skiny jsou i skvělým dárkem pro nejlepší kámošku, tvého miláčka, pro bráchu, kterej je pořád úplně mimo. Stačí, když na www.skinzone.cz nahraješ podle jednoduchého postupu fotografii a máš hotovo. Za pár dní dostaneš dárek i s voucherem na slevu, pro objednávku dalšího skinu.

I když máš starej mobil a rodiče nechápou, jak trapný to je, díky dekorativním fóliím skinzone snadno refreshneš nejen jeho vzhled, ale i svůj styl. Mrkni na www.skinzone.cz a dozvíš se víc…

 

Fotografie v tiskové kvalitě najdete v příloze mailu.

 

 

Vyber si sám: Skinzone! •  Skinzone.cz

Co je skinzone.cz?

Společnost Skinzone se výrobě dekorativních skinů věnuje již více než pět let. Při nákupu dekorativních potisků je možno vybrat si z více než 876 nabízených návrhů, nebo jednoduše nahrát vlastní foto, obrázek, grafickou malbu a počkat na zaslání výsledného dekorativního skinu v řádu několika dní.  Cena dekorativních skinů závisí na typu a zařízení, na které jsou aplikovány, u mobilních telefonů se cena skinů pohybuje kolem 200 Kč, v případě notebooků, tabletů a e-readerů se pohybuje kolem 350 Kč.

Ochranné fólie Screenshield (můžete si vybrat ze dvou typů: Screenshield standard nebo Screenshield Tempered Glass) snadno ochrání všechna zařízení s dotykovým displejem. Nabízí doživotní záruku a je jedním z nejlepších způsobů ochrany mobilních elektronických zařízení.

Více na www.skinzone.cz

 

Vyber si sám: Skinzone! •  Skinzone.cz

 

Na sluneční soustavu se řítí hvězda

Na sluneční soustavu se řítí hvězda

Co bude v ABC č. 5: Zrození draka

Co bude v ABC č. 5: Zrození draka

Živá Arktida: Ledové vody obývá největší savec planety

Živá Arktida: Ledové vody obývá největší savec planety

 

 

 

 

 

 

 

Články odjinud