Bikeclinic Cup: Startuje cyklistický závod od 1 roku do 16 let

Bikeclinic Cup: Startuje cyklistický závod od 1 roku do 16 let
Sdílej
 
Druhý ročník cyklistických závodů Bikeclinic Cup startuje už v dubnu. Profesionálně připravená série závodů je určená pro mladé cyklisty a cyklistky.

 

 

Rozsahem a způsobem organizace nemá tento závod v České republice obdobu. Zábava, sportovní nadšení, trocha zdravé rivality a víkendová pohoda,  to vše je Bikeclinic Cup. Po úspěchu prvního ročníku, na kterém startovalo více než tisíc závodníků, přichází ročník druhý, obohacený o  novinky v programu a podporu ze strany radnic celé České republiky.

Letošní ročník odstartuje závodním víkendem v Praze, další kola se uskuteční v Kouřimi, Jihlavě, Teplicích, Jablonci nad Nisou, Táboře, Plzni, Liberci, Mladé Boleslavi a nakonec opět v Praze, kde proběhne také závěrečné slavnostní vyhlášení vítězů. Podmínkou pro účast není start ve všech městech. Přidat se může každý nadšený cyklista, který se rád projede na kole a chce zažít nevšední zážitek.

Kromě cyklistiky čeká návštěvníky bohatý doprovodný program určený všem generacím. Těšte se na areál plný skákacích hradů, živé hudby, nebude chybět trampolína, kreativní návštěvníci najdou zábavu ve výtvarném stanu a k dispozici bude také jiné sportovní náčiní, jako jsou míče a podobně.

Pro přihlášené závodníky bude připraveno pohodlné zázemí, ve kterém budou mít možnost převlečení či odpočinku mezi závody.

 

Seznam závodů:

 

26.4.      Praha

10.5.      Kouřim

23.5.      Jihlava

7.6.        Teplice

21.6.      Jablonec nad Nisou

2.8.        Tábor

16.8.      Plzeň

30.8.      Liberec

13.9.      Mladá Boleslav

27.9.      Praha

říjen 2015 slavnostní vyhlášení Praha

 

 

Létající kolo: Cyklistika budoucnosti

Létající kolo: Cyklistika budoucnosti

Rám kola z 3D tiskárny potěší každého hardcore bikera!

Rám kola z 3D tiskárny potěší každého hardcore bikera!

8 aktuálních trendů pro cyklisty

8 aktuálních trendů pro cyklisty

 

Články odjinud