The Sims 3: Povolání snů

The Sims 3: Povolání snů
Sdílej
 
V řadě už druhý datadisk k jedné z nejlepších her je tady. Podívejte se s námi, co nového to přinese.

The Sims je zkrátka klasika. Vypipláváte si tu svojí postavičku, snažíte se, aby se zamilovala, měla kariéru nebo děti a užíváte si životních situací, které díky vašemu jednání vznikají. Záleží, jaké charakteristiky si vytvoříte do začátku a podle toho pak svojí postavu provádíte svým životem.

The Sims je zkrátka fenomén, kterého se prodalo neuvěřitelných 100 milionů kusů po celém světě, což mluví už samo za sebe.

Nový datadisk, který právě vyšel k třetímu dílu, se jmenuje Povolání snů a hlavní slovo tu má (jak už sám název napovídá) především zaměstnání.

Hlavní změna přichází ve skutečnosti, že už nemáte pouze kariéru svého Simíka, ale nyní nově i profesi. Zní vám to stejně? Rozdíl je ale zásadní! Zatímco kariéra je spíš v pasivní roli, kdy přímo za svého Simíka v pracovní době nehrajete (až na výjimky), u profese tomu bude přesně naopak. Na výběr z profesí je doktor, vyšetřovatel, návrhář interiérů, stylista, hasič a lovec duchů.

Jak už bylo řečeno, tyto profese budete vykonávat přímo vy, takže jakým směrem se budete ubírat, je jen čistě na vás. Pokud budete aktivní, zodpovědní a vše dělat, jak se má, nebo naopak budete svojí práci patřičně flákat, bude to mít vliv na celé městečko a život vašeho Simíka. Snad jedinou drobnou nevýhodou je tak trochu malý výběr samotných profesí.

Krom toho nabízí datadisk s podtitulem Povolání snů také nové možnosti ve vyřádění se životních cílů a dokonce i nějaké ty nové koníčky, jako je třeba sochařina.

Pokud tak chcete zpestřit životy svým Simíkům a rozvinout další příběhy, datadisk je naprostou nutností. Jenom připomínáme, že bez původní hry si datadisk nepustíte, takže pokud s The Sims chcete teprve začít, kupte si nejprve samotnou hru. Ta je v plně v češtině a skalní fandové téhle simulace na ní opravdu nedají dopustit.

 

Články odjinud