Velká potterovská soutěž z č. 8

Velká potterovská soutěž z č. 8
Sdílej
 
Milovníci Harry Pottera a jeho přátel tentokrát neměli s řešením prvního úkolu vůbec žádný problém, všichni moc dobře znají relikvie smrti a vědí, co jednotlivé symboly znamenají.

Tedy že trojúhelník symbolizuje plášť neviditelnosti, kruh představuje kámen vzkříšení a přímka je kouzelnická bezová hůlka, jejíž majitel se stává nepřemožitelným kouzelníkem.

Při plnění druhého úkolu se naplno projevila vaše fantazie - Harry Potter má veliké štěstí, že mu do jeho světa své vymyšlené příšerky nemůžete poslat doopravdy, to by se měl co ohánět, aby uhájil holý život. I když - někteří z vás byli vůči němu vstřícnější a poslali mu na pomoc bytosti přátelské.

Porota nakonec vybrala ty nejzajímavější a nejvtipnější a sestavila jejich pořadí. Na prvních pěti místech se tedy umístili: Jana Šustrová z Ostravy - Hrabová, Ondřej Štoncner z Prahy 8, Tomáš Payer z Karlových Varů, Patrik Vojáček z Teplic a Adéla Lukscerová z Prahy 5.

6.-10.místo získali: Alice Siudová z Českého Těšína, Barbora Bělíková z Blanska, Anna Polenová z Prahy 1, Ondřej Ryška z Železné Rudy a Petr Bartůněk z Prahy 1.

11.-20. místo obsadili: Kristýna Kudláčková z Dobříše, Lucie Šebestová z Lanškrouna, Jakub Kolář z Milína, Milan Grudauer z Měšic, Matěj Kořínek ze Slavkova u Brna, Tomáš Nosek z Brocné, Tadeáš Remta z Vršovic, C.M. Bayraktar z Prahy 4, Matthew Jockey z Trenčína a Ján Trnka z Bratislavy.

Všem výhercům gratulujeme.

Klíčová slova:
soutez