Soutěž s KPBI!

Soutěž s KPBI!
Sdílej
 
Chceš vyhrát xbox, tablet nebo chytré hodinky a ještě se něco dozvědět o bezpečnosti na internetu? Soutěž ve znalostním soutěžním kvízu na www.kpbi.cz.

Na webu www.kpbi.cz se zaregistruj do soutěžního kvízu a zodpověz správně 20 otázek týkajících se bezpečnosti na internetu a používání mobilů a počítačů. Poté budeš zaražen do slosování o hodnotné ceny (xbox, tablety, chytré hodinky, klávesnice nebo sluchátka). Pro opravdové znalce elektronické bezpečnosti zde máme připraven i Kvíz PLUS. Zde je důležité co nejrychleji zodpovědět správně 10 kvízových otázek. Pět nejrychlejších v každém kraji se poté zúčastní finálového prezenčního kola a ti nejlepší se v únoru 2020 utkají v celorepublikovém kole.

Finále a ceny •  Kraj Vysočina

Soutěžit na webu www.kpbi.cz můžeš až do 15. listopadu 2019. Pokud by ses chtěl o elektronické bezpečnosti dozvědět více, projdi si e-learningové lekce nebo krátká videa, která jsme připravili s oblíbenými youtubery.

Foto:  Kraj Vysočina

Kompletní pravidla soutěže naleznete zde.

Soutěž probíhá v rámci projektu Kraje pro bezpečný internet. Hlavním cílem projektu je zvýšit informovanost o rizicích internetu a možnostech prevence a pomoci. V rámci projektu jsou kromě e-learningových kurzů pro žáky a studenty, připraveny lekce pro učitele, rodiče a veřejnost, sociální pracovníky a policisty a videospoty pro rodiče a seniory.

 

Ocenění soutěžící v Praze •  Kraj Vysočina