Velká soutěž maskotů

Velká soutěž maskotů
Sdílej
 
Každý pořádný časopis má svého maskota.

Foto
Talisman mají samozřejmě i sportovní kluby, počítačové programy či internetové portály. Ábíčko má svého maskota také - kocoura Mourrisona. Ale co naše internetové stránky, nezasloužily by si také mít někoho pro štěstí?


Soutěžní úkol - 1. kolo

Stvoření maskota


Zhotovte podle vlastního námětu trojrozměrnou figurku maskota internetových stránek www.iabc.cz. V prvé řadě si stránky pořádně prohlédněte, zapojte svou fantazii a maskot bude na světě. Volbu materiálu necháme na vás, pracovat můžete i s počítačovou 3D grafikou. Mějte na mysli, že nejoriginálnější návrh vyhrává, popusťte tedy uzdu své fantazie a vytvořte co nejnepřehlédnutelnější a nejzajímavější dílo.



Ceny


1. Nintendo DS Lite + hra
2. fotoaparát Panasonic Lumix
3. telefon Nokia 2610
4.- 8. sportovní mikina Skateshop
9.-10. kšiltovka Skateshop


Pravidla soutěže

Soutěž má dvě části, své výtvory z prvního kola a řešení z druhého kola (ABC č. 20) pošlete najednou. Pokud budete řešení jednotlivých kol soutěže posílat zvlášť, diskvalifikujeme vás. Vaše výtvory bude hodnotit porota složená z členů redakce ABC. Zaslané práce nevracíme, hodnotíme vždy pouze jednu práci jednoho účastníka. Výhry posíláme poštou. Úplná pravidla soutěží najdete na www.iabc.cz v sekci Soutěže.

Autor

Petra Schoulová