SPACE Adrenalin Cup 2008

SPACE Adrenalin Cup 2008
Sdílej
 


Již dvanáctý ročník závodu Adrenalin Cup se uskuteční v sobotu 21. června v Ostravici v Beskydech pod Lysou Horou.

Extrémní závod čtyřčlenných štafet je akcí, která nabízí nejen sportovcům, ale i divákům nevšední zážitky. Ani jeho dvanáctý ročník nebude výjimkou.

Členové týmů si tradičně rozdělí čtyři úseky závodu - 16 kilometrů běhu na Lysou horu s převýšením 1145 metrů, následných 5,5 kilometru paraglidingu dolů, 36 kilometrů horského kola a závěrečných 5 kilometrů slalomu v kajaku na řece Ostravici.

Závod slibuje adrenalinovou zábavu sportovcům i divákům. Podívaná na sportovní vypětí závodníků umocněná pěkným prostředím Beskyd je zážitkem sama o sobě, zvláště pak pokud se mezi nimi pohybují i taková jména jako je trojnásobný účastník Giro de Italia a Vuelty, cyklista Jan Hruška, několikanásobný účastník Tour de France Pavel Padrnos, či dvojnásobný olympionik Radim Kořínek.

V rámci SPACE Adrenalin Cupu bude probíhat i pestrý doprovodný program. Novinkou je čerstvě potvrzená účast a autogramiáda nové knihy "30let Dakaru", několikanásobného vítěze rallye Dakar, Karla Lopraise, samozřejmě včetně jeho nepostradatelné tatrovky. Exhibiční skoky na trampolíně v podání akrobatického skokana na lyžích Lukáše Vokatého i seskoky s padákem v režii parašutistů Sky acro týmu pobaví dospělé i děti.

Pro ně bude připraven i oblíbený Radegast adrenalin park s nafukovacími zábavnými atrakcemi. K vidění bude také exhibice na U-rampě v podání Jenyho Valenty a jeho týmu. Návštěvníci si budou moci zkusit různé lanové aktivity či let horkovzdušným balónem.

Více informací na webu:

(www.ADRENALINCUP.com)