Horsefeathers Beat the Street

Horsefeathers Beat the Street
Sdílej
 
Druhý ročník unikátního skateboardového závodu Horsefeathers Beat the Street se uskuteční v sobotu 21.6. na místě bývalého Stalinova pomníku v Praze na Letné.

Letos se zde utká třicet nejlepších jezdců z Čech, Slovenska a dalších koutů Evropy o prize money 50 000 Kč.

Závod Horsefeathers Beat the Street bude o to zajímavější, že se pojede právě v den, který je celosvětově uznáván jako "Den skateboardingu".

V místě, kde v dobách hlubokého komunismu stála socha Josifa Vissarionoviče Stalina, se nyní budou prohánět ti nejlepší z nejlepších. Překážky budou postaveny speciálně pro tento závod a budou složeny z prvků, které jsou příznačné pro svůj název - ulice.

Závod bude rozdělen na čtyři zóny, ve kterých najdete jak stávající překážky, které tvoří již zmíněný podstavec slavné sochy, tak doplněné tvary, které z původních míst udělají ještě kvalitnější a to pouze pro potřebu tohoto velmi atraktivního závodu.

Ke každému pořádnému závodu samozřejmě patří pořádná party a afterparty k Horsefeathers Beat the Street vol. 2. se tentokrát bude konat ve Skateparku na Štvanici, kde vás bude už tradičně bavit DJ Robot, doplněný o ska a reggae beaty Admirála Kolíbala a aby se vám z desek moc netočila hlava, prostřídá je live vystoupení M.Y.MUSIC.


Více informací na:

(www.HorsefeathersBeatTheStreet.cz)


(www.horsefeathers.cz)