LEGO Icons Přírodovědné muzeum: Vyzkoušeli jsme stavebnici plnou vtipných detailů

LEGO Icons Přírodovědné muzeum: Vyzkoušeli jsme stavebnici plnou vtipných detailů
Sdílej
 
Exponáty z kostek lega vás mohou nasměrovat do skutečného muzea a poskytnout vám skvělou zábavu spojenou s poučením. Je plná vtipných detailů! Více se dozvíte v recenzi, protože ábíčko si nové LEGO Icons s radostí vyzkoušelo.

Pokud rádi chodíte obdivovat výstavy dinosaurů nebo vesmírných objevů, nyní si můžete muzeum plné takových exponátů postavit doma. Sice ve zmenšené podobě jako LEGO stavebnici, ale i tak je doslova od základů po strop plná zajímavých kousků. Set s názvem Přírodovědné muzeum dostal číslo 10326 a obsahuje přes čtyři tisíce kostek, takže je to pořádný macek pro pokročilejší stavitele. 

LEGO od pravěku do vesmíru

Stavebnici muzea vévodí velká socha brontosaura, ale z pravěku jsou tu například i lebka šavlozubého tygra či zkamenělina hlavonožce. Ve druhé části přízemní expozice je sál minerálů.

V prvním patře následuje expozice věnovaná historii zaoceánských plaveb a přenese se až do současnosti v podobě dobývání vesmíru. Je tu miniaturní model rakety i velká (myšleno v rozměrech LEGO muzea, jinak jde o pár kostek) konstrukce Sluneční soustavy.

A taky sem z přízemí vystrkuje hlavu kostěný brontosaurus. Na střeše je pak pozorovatelna noční oblohy a kancelář ředitele. Aby toho nebylo málo, do budovy se vešly i laboratoř, bufet nebo toaleta.

Stavebnice s řadou vtipných detailů

Stavebnice skrývá několik zajímavých detailů. Jednotlivé úrovně muzea jsou snadno odnímatelné, abyste kdykoliv mohli nakouknout dovnitř.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud