LEGO 2K Drive: Postavíš závoďák a jedeš! 🏎️

LEGO 2K Drive: Postavíš závoďák a jedeš! 🏎️
Sdílej
 
LEGO hry jsou specifické svým humorem, snadnou hratelností a hromadou aktivit na výběr. Platí to i pro závodní LEGO 2K Drive. Více v recenzi ABC. V ábíčku jsme si zahráli ještě Skatebird, Planet of Lana a Puzzle Bobble Everybubble! 

🎮 Hry v ABC:

LEGO 2K Drive

Země plná závodů

LEGO hry jsou specifické svým humorem, snadnou hratelností a hromadou aktivit na výběr. Platí to i pro závodní LEGO 2K Drive. Země BrickLandia nabízí rozmanitá prostředí od bažin přes městečka až po hory. Mapa je otevřená, takže se můžete vydat, kam se vám zachce, a všude narazíte na úkoly, soutěže či bonusy.

To známe i z jiných závodních arkád. Unikátní je možnost postavit si vlastní závoďák z téměř tisíce kostek na výběr. Vyrobíte si formuli? Traktor? UFO? Jak je libo. Na samotné závody to už moc vliv nemá, pořád je to arkáda na hranici motokárových kousků jako Mario Kart.

Na LEGO 2K Drive je nejlepší volnost. Můžete vyzobávat skrýše v každém koutku mapy, můžete to pojmout přímočaře a projít si příběhovou kampaň, případně přizvat kamaráda ke splitscreenu na jedné obrazovce nebo závodit až v šesti online.

Špičkovým závodním arkádám jako Forza Horizon 5 se to nevyrovná, ale je tu bonus v podobě stavění vlastních aut a povedených fórků.

PLATFORMY: PC, PlayStation, Xbox, Switch

lego.2k.com

LEGO Bricktales: Kreativní dobrodružství s legendárními kostkami

LEGO Bricktales: Kreativní dobrodružství s legendárními kostkami

Skatebird

Ptačí skejťáci

Kdo to kdy viděl, aby ptáčci jezdili na skejtu? V novince Skatebird se tak skutečně děje. Ptáci všech druhů se slétli z celého města, aby si zasoutěžili v jízdě. Budou předvádět všemožné triky, sbírat body a na konci závodů je čeká odměna v podobě zobu a uznání celého hejna.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud