Everspace 2: Střílíš nebo ses zase kochal?

Everspace 2: Střílíš nebo ses zase kochal?
Sdílej
 
Pokračování střílečky Everspace nabízí větší volnost a průzkum všech možných podob vesmíru. A navíc stojí i za trochu klidného kochání. Více v recenzi časopisu ABC. Plus ábíčko vyzkoušelo A Knight in the Attic, Advance Wars  a Havendock.

Hry v ABC:

Everspace 2

Otevřený vesmír

Šest let po vydání vesmírné střílečky Everspace přichází pokračování. Opět se vydáme prozkoumávat všechny možné podoby vesmíru, od zamrzlých povrchů zdánlivě pustých planet po obří kosmické základny.

Zatímco jednička měla tuhou obtížnost a přímočarou hratelnost, ve dvojce je větší volnost a akce už není tak náročná. Máte větší výběr v postupném vylepšování vaší lodi a můžete si tak lépe upravit styl, jakým chcete vesmírem cestovat.

Everspace 2 je zkrátka otevřená většímu počtu hráčů a odpouští i nějaké ty chyby, které jednička okamžitě trestala a vrátila vás na začátek. To je dobře, protože vesmír Everspace 2 stojí i za trochu klidného kochání. Je krásně zpracovaný, záběry na vesmírné flotily i obří hvězdy berou dech.

V tuto chvíli si Everspace 2 zahrajete jen na počítačích, ale vývojáři slibují, že ještě během léta vyjde i pro konzole.

PLATFORMY: PC, Xbox, PlayStation

everspace.game

Zahrajte si na astronauty. Připojte se k Mezinárodní vesmírné stanici

Zahrajte si na astronauty. Připojte se k Mezinárodní vesmírné stanici

A Knight in the Attic

Pohádka v šuplíku

Na půdě babiččina domu naleznete kouzelnou skříň. Je plná tajuplných šuplíků, ve kterých jsou figurky, dřevěné domky, stromy, řeky nebo mosty. Celá tato skládačka vám ožije pod rukama, aby odvyprávěla příběh královny Ginevry vydávající se za záchranou království ohroženého temnotou.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud