Park Beyond: Postav, řiď a užij si svůj lunapark

Park Beyond: Postav, řiď a užij si svůj lunapark
Sdílej
 
Ve hře Park Beyond si můžete vyzkoušet, jak se staví a řídí lunapark. V režimu volného hraní můžete svobodně upravovat a vytvářet prakticky všechno jako ve virtuální stavebnici. A nakonec se přepnete ze stavitele na návštěvníka. Více recenze časopisu ABC. V ábíčku jsme si navíc zahráli Mindset a Jected.

Hry v ABC:

Park Beyond

Postavte si lunapark

Kolotoče, horské dráhy, stánky s cukrovou vatou, všude plno barev a návštěvníků vysmátých od ucha k uchu. Lunapark jak se sluší a patří. Zvládli byste ale takový kolos plný zábavy sami navrhnout, postavit a řídit?

Kampaň má své limity

V Park Beyond si to můžete vyzkoušet. V příběhové kampani se vžijete do role inženýra čelícího různým výzvám: Zařídit, aby park vydělával dost peněz, měl hodně návštěvníků, spokojené pracovníky a tak dále.

Rozmanité navazující mapy fungují dobře jako seznámení s ovládáním. Začátek kampaně je spíš výuka, jak vše funguje a zapadá dohromady. Složité a často vtipné výzvy přijdou až zhruba v polovině kampaně. Není to špatné, ale podobá se to řadě obdobných stavitelských titulů. Navíc vytyčené limity a úkoly brání ukázat Park Beyond v plné síle.

Virtuální stavebnice

Všechno je odemčeno v režimu volného hraní. Můžete v něm svobodně upravovat a vytvářet prakticky všechno – od tratí horské dráhy přes bludiště cestiček až po nabídku zmrzliny u stánku. Navíc si dílek za dílkem podobným stylem jako ve Fortnite můžete postavit třeba vlastní zámek hrůzy.

Park Beyond: Postav a řiď svůj lunapark ve virtuální stavebnici •  Bandai Namco

Atrakce odpovídají klasickým lunaparkům, ale fantazii se meze nekladou. Pokud budete chtít vybudovat horskou dráhu na první pohled odporující zákonům fyziky, klidně můžete. Čím bláznivější atrakce, tím jedinečnější park.

Budovatel i návštěník

K stavbě parku vašich snů slouží obrovská nabídka stavebních prvků a vylepšení. Zprvu je trochu složité se v záložkách a tabulkách s možnostmi vyznat, ale po pár hodinách hraní už budete Park Beyond brát jako obří virtuální stavebnici plnou rozmanitých do sebe zapadajících dílků.

A to nejlepší nakonec: Ze stavitele se můžete přepnout do role návštěvníka a váš park si i s atrakcemi náležitě užít. Tak vzhůru za zábavou! 

PLATFORMY: PC, PlayStation, Xbox

en.bandainamcoent.eu

LEGO Bricktales: Kreativní dobrodružství s legendárními kostkami

LEGO Bricktales: Kreativní dobrodružství s legendárními kostkami

Mindset

Kolečko sem, kolečko tam

Virtuální realita přinesla doslova nový rozměr hraní, a to včetně titulů stojících na puzzlech a hlavolamech. Novinka Mindset je toho krásným příkladem. Na začátku každé úrovně máte hladkou kostku se dvěma ozubenými kolečky. Jedno se točí, druhé musíte dát do pohybu, abyste hlavolam vyřešili.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud