The Mageseeker: League of Legends pro jednoho, když není tvoje parta online

The Mageseeker: League of Legends pro jednoho, když není tvoje parta online
Sdílej
 
League of Legends je populární multiplayerová hra s řadou pokračování. Ale co když nemáš partu online? Dá se hrát The Mageseeker, který rozvíjí příběh populárního světa LoL. Více v recenzi. A zahráli jsme si taky Potion Tycoon.

Hry v ABC:

The Mageseeker

League of Legends pro jednoho

League of Legends je populární multiplayerová hra s řadou pokračování. Předloni vyšel první titul League of Legends Story, série, která přináší svět Runeterra v dobrodružstvích pro jednoho hráče. Stejně tak The Mageseeker, která se odehrává v království Demacia ovládaném zlým kouzelnickým řádem.

Stanete se mágem Sylasem, jemuž se podařilo utéct ze zajetí řádu a rozhodne se království od tyranie osvobodit. Ovládání na první pohled připomíná klasické 2D akční RPG. Mág umí několik základních útoků, které postupem času vylepšujete, abyste porazili silnější nepřátele.

Unikátní je kouzlení. Sylas nejprve musí použít nějaký zdroj okolo sebe, třeba plamen nebo led. Jejich sílu pak přetaví v kouzlo, které mrští po protivníkovi. Je to skvělý nápad zapojující do akce okolní prostředí. The Mageseeker je pro fanoušky „LoLka“ jako dělaný. Rozvíjí příběh populárního světa a dá se hrát, i když zrovna vaše parta není online.

PLATFORMY: PC, PLAYSTATION, XBOX, SWITCH

themageseeker.com

Everspace 2: Střílíš nebo ses zase kochal?

Everspace 2: Střílíš nebo ses zase kochal?

Potion Tycoon

Alchymistův kouzelný obchod

Alchymisté se objevují v řadě knih, filmů a her od Harry Pottera až po Dračí doupě. Ještě nikdy jsme ale neměli možnost vyzkoušet si, jak tvrdé mají živobytí, když se rozhodnou otevřít si vlastní obchod s lektvary. Přesně to zažijete v Potion Tycoon. Nepůjde jen o míchání a prodávání lektvarů. Krámek je ve skutečnosti jen malá část alchymistické továrny nacházející se v přilehlé věži a jejích sklepích.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud