Maskmaker: Výtvarka ve virtuální realitě

Maskmaker: Výtvarka ve virtuální realitě
Sdílej
 
Nová hra Maskmaker vás okouzlí hodinou výtvarky ve virtuální realitě. Ale jaké má nevýhody? Ábíčko vyzkoušelo nové hry. Mrkni na recenze The Fantastic Kitty Rue a The Tennants.

Hry v ABC 4/2022:

Maskmaker

Mistři masek

Pokud vás baví v hodinách výtvarky vyrábět všelijaké masky na maškarní nebo jiné slavnosti, hra Maskmaker vás okouzlí. Stanete se totiž učni v tajemné dřevařské dílně a začnete navrhovat masky. Budete vymýšlet tvary i barvy a následně vás kouzelná maska nasazená na obličej přenese do nečekaných prostředí plných hlavolamů a hádanek.

Čekají vás džungle i písčité kaňony a s každou další maskou se vydáte na nějaké nečekané dobrodružství. Maskmaker je kouzelná hra o vytváření, nápadech a řemeslném umu.

Má ovšem jednu výraznou nevýhodu – vyšla jen pro virtuální realitu. Sice máte díky tomu pocit, že vám masky doslova ožijí pod rukama a vy se stanete mistrem svého řemesla, možnost si Maskmaker zahrát je ovšem omezená.

PLATFORMY: PC, PSVR

maskmakervr.com

The Fantastic Kitty Rue

Nejslavnější tanečnice v galaxii

Felicity Rue je holčička, která sní o tom, že se jednoho dne stane nejslavnější tanečnicí stepu v celé galaxii. Problém je, že zatím žije s partou kamarádů v jednom zapadákově a nemá nic než stepové boty. A tak je nazuje, stoupne si na pódium na rohu ulice a začne svou cestu za snem.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud