Hry v ABC: Farming Simulator 22 Platinum Edition je farmaření se vším všudy

Hry v ABC: Farming Simulator 22 Platinum Edition je farmaření se vším všudy
Sdílej
 
Ve hře Farming Simulator 22 Platinum Edition budete farmářem se vším všudy. Série FIFA se loučí se slavným názvem. Tunic je hra náročná, vyžaduje trpělivost a pořádně otestuje váš postřeh i logiku. Ábíčko recenzuje!

Hry v ABC č. 24/2022:

Farming Simulator 22 Platinum Edition

Farmářem se vším všudy

Farming Simulator je populární série, která se vymyká všemu, co jste nejspíš dosud hráli. Důležité jsou klid, čas a trpělivost. Budete se totiž starat o farmu. Na začátku máte malý pozemek a je na vás, jakou cestou se vydáte. Můžete zasít tradiční pšenici nebo kukuřici, ale i náročnější plodiny jako vinnou révu nebo olivovníky. A setba je jen začátek. Pak přijde starost o vaše políčka. Budete orat, hnojit, sklízet, rozšiřovat farmu o nová pole, zemědělské stroje i budovy.

Jede traktor na pole

Pokud jste si někdy přáli řídit traktor nebo kombajn, užijete si toho dosyta. Hra nabízí značky z celého světa včetně českého Zetoru. Takže můžete jezdit třeba s legendárním Zetorem Crystal nebo historickým modelem 25 K. Celkově je v Platinum edici okolo pěti set různých vozidel a strojů od více než stovky výrobců.

Video se připravuje ...

Ve hře Farming Simulator 22 Platinum Edition budete farmářem se vším všudy • Zdroj: Giants Software

Novinkou v sérii je možnost zpracování potravin. Zatímco dříve jste sklidili pšenici a tu pak prodali na trhu, nyní můžete postavit mlýn a ze pšenice vyrobíte mouku, kterou prodáte dráž. Když postavíte ještě pekárnu, z mouky vyrobíte chleba a ten pak prodáte s největším ziskem, ale také vám to zabere mnohem víc času. A teď si představte, jaké různé potraviny můžete vyrábět, když budete mít na farmě mléko od krav, vajíčka od slepic nebo třeba cukrovou třtinu!

I omyl může pobavit

Hra je rozmanitá a plná možností, ale kvůli tomu složitá. Starat se o farmu není žádná sranda a trvá dlouho, než se naučíte, jak všechno funguje a zapadá dohromady. Hra vás nechá vyzkoušet si vše metodou pokus – omyl. Někdy se prostě neurodí nebo se pokazí třeba výroba másla. I poučení z omylů a nová úsilí jsou součástí jedinečného kouzla Farming Simulatoru. Platinum edice navíc nabízí stovky hodin zábavy a řadu možností, jak se stát virtuálním farmářem.

Platformy: PC, PlayStation, Xbox

farming-simulator.com

FIFA 23

Poslední FIFA

Série FIFA se loučí se slavným názvem a od příštího roku bude vycházet jako EA Sports FC. Jak už jsme si v posledních letech zvykli, nová FIFA 23 se hraje podobně jako předchozí díly, přesto přináší několik vylepšení. První, čeho si všimnete, je větší filmovost zápasů. Opakované záběry jsou propracovanější, animace hráčů detailnější a vyskakují statistiky jako rychlost střely. Předělané jsou přímáky a rohy, můžete volit úhly bodla, placírky, nártu i kroucení míče.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud