Hry v časopisu ABC 25-26/2018

Hry v časopisu ABC 25-26/2018
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC 25-26/2018 píšeme o hrách Super Smash Bros. Ultimate, Mutant Year Zero: Road to Eden, Katamari Damacy Reroll a Farming Simulator 19. Podívej se na video!

Super Smash Bros. Ultimate

Všichni proti všem

Super Smash Bros. Ultimate možná znáte díky internetovým vtipům, které se po oznámení hry objevily. Asi víte – epická hudba, která ukáže, kdo všechno se přidal do nové hry. Aby ne. V Super Smash Bros. Ultimate je totiž snad každý. Kromě klasického Maria, Peach a dalších v ní najdete hrdiny ze hry Splatoon, Donkey Kong nebo třeba Anima Crossing či Street Fighter.

Platforma – Switch

smashbros.com

Mutant Year Zero: Road to Eden

Budoucnost patří kačerům

Mutant Year Zero: Road to Eden je titul, o kterém se moc nemluví. Je to škoda. Vytvořilo ho maličkaté studio ze Švédska. Co ovšem vývojářům chybělo do počtu, to nahradili zkušenostmi, na hře pracovali samí specialisté v oboru. O co jde? Vše se odehrává v daleké budoucnosti, kdy je lidská rasa skoro na vymření. Svět ovládají mutanti a prapodivní tvorové, kteří jsou něco mezi zvířetem a člověkem. Představte si kačera nebo divoké prase, co chodí po dvou, a je schopné vám uštědřit jednu peprnou hlášku za druhou.

Platforma – PC

mutantyearzero.com

Katamari Damacy Reroll

Opravte vesmír magickou koulí!

Katamari Damacy je legenda stará neuvěřitelných čtrnáct let. Tehdy jste v japonské bláznivé hře hráli za syna krále všeho vesmíru. Že to má takový princ jednoduché? Ani omylem! Král totiž jednoho dne zničí všechny hvězdy. Vás v roli prince pošle na planetu Zemi s magickou koulí jménem katamari. Ta na sebe přilepí všechno, co je menší než ona.

Platformy – PC, Switch

bandainamcoent.com

Farming Simulator 19

Digitální farmaření

Nebudeme zapírat, Farming Simulator je hodně specifická hra, která nesedne každému. Představte si, že vlastně jen obděláváte svou virtuální farmu. Ale zase je v tom něco opravdu uklidňujícího, když si sami zryjete pole, vysázíte rostlinky, pak o ně pečujete a nakonec je sklidíte. Zamyslete se, jaký je v tomhle rozdíl oproti jiným budovatelským strategiím?

Platforma – PC

farming-simulator.com

Více o všech hrách v ABC 25-26/2018

Hraj hry.abicko.cz


Warcraft, Starcraft, Diablo: Blizzard dělá nejlepší trailery!

Warcraft, Starcraft, Diablo: Blizzard dělá nejlepší trailery!

Roblox: Fabrika na zábavu

Roblox: Fabrika na zábavu

Vzhůru do strašidelných hlubin v ponorkách ve World of Warships

Vzhůru do strašidelných hlubin v ponorkách ve World of Warships

 

Články odjinud