Hry v ABC 18/2018: Overcooked 2 a Pro Evolution Soccer 2018

Hry v ABC 18/2018: Overcooked 2 a Pro Evolution Soccer 2018
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC 18/2018 píšeme o hrách Overcooked 2 a Pro Evolution Soccer 2018. Mrkni na to.

Overcooked 2

Jak na sushi a nezblánit se!

Před dvěma roky poprvé vyšla šílená hra Overcooked. Museli jste rychle připravovat nejrůznější jídla, abyste nakrmili hordy monster a zachránili tak království. Hra měla obrovský úspěch nejen kvůli tomu, jak byla bláznivá, ale i protože se výborně hrála ve více lidech. Letos vyšlo pokračování, a jak se zdá, stojí opravdu za to.

Příběh je pořád stejně praštěný: Království může spasit jen rychlé podávání jídel. Aby to nebylo ale tak jednoduché, je samozřejmě třeba pokrmy připravit. Umlít maso, omýt salát, upéct karbanátek, ohřát housku, poskládat všechno dohromady a dát pěkný burger hladovým strávníkům. Každá část má při tvorbě jídla jinou sekci, a tak budete pobíhat sem tam v naprosto neskutečných úrovních. Ve dvojce totiž nechybí magické portály, pohyblivé mostíky nebo třeba neprostupné stěny z ohně! 

Platformy – PC, Nintendo Switch, PS4, Xbox One

ghosttowngames.com/overcooked-2

Pro Evolution Soccer 2019

Fotbal tentokrát i ve sněhu!

Konec prázdnin a začátek školního roku nebývá pro mnohé radostný. Přesto může aspoň trochu potěšit fanoušky fotbalu. Jako každým rokem nyní vychází nový díl Pro Evolution Soccer - zkráceně PES. Hra tradičně zápasí se sérií FIFA o pozornost hráčů. Co pro nás připravila letos?

První změnou prošla hratelnost: Míč můžete ovládat lépe a více do detailu. Vylepšením prošlo kopání penalt, obrana, možnosti tvořit kličky. Nechybí ani faktor únavy hráčů. Mění se také systém střídání, který je přehledný a především příjemně rychlý. Velký návrat slaví sníh: Může začít padat kdykoli během zápasu a ovlivnit celkový průběh. Tvůrci si dali záležet i na grafice.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

konami.com/wepes/2019/eu/en

Více o těchto a dalších hrách v ABC 18/2019

Hraj na hry.abicko.cz

Nejlepší hráči Fortnite ví, jak na to!

Nejlepší hráči Fortnite ví, jak na to!

V Minecraftu postavíte cokoliv, podívejte se na Paříž z 19. století

V Minecraftu postavíte cokoliv, podívejte se na Paříž z 19. století

Tomb Raider: Příběhy Lary Croft

Tomb Raider: Příběhy Lary Croft

 

Články odjinud