Hry v ABC 12/2018: Nintendo Labo a For The King

Hry v ABC 12/2018: Nintendo Labo a For The King
Sdílej
 
Nintendo Labo a For The King jsou dvě nové super hry, o kterých píšeme v ABC 12/2018. Mrkni sem!

Nintendo Labo

Nejlepší zábava s papírovými krabicemi

O Nintendo Labo jsme psali už v letošním ABC č. 4, když jsme si v Tipu krátce představili nejnovější unikátní projekt pro herní konzoli Switch. K přenosné konzoli si pořídíte speciální kartonové krabice. Jsou rozložené, podobně jako naše papírové modely. Sami si z kartonu vyloupete jednotlivé součásti a postupně je smontujete dohromady. Nepotřebujete ale žádné lepidlo nebo nůžky, všechno do sebe krásně zapadne.

Můžete tak vyrobit třeba motorku, rybářský prut nebo speciální autíčko. Do svého výtvoru pak na určené místo vložíte konzoli Switch a můžete začít hrát. Na motorce jezdit závody, s rybářským prutem lovit v hlubokých mořích nebo si zahrát nějakou melodii na pianko. Kdyby vás hraní omrzelo, můžete přijít s vlastními nápady v rámci Toy Garage. Zní to šíleně, ale ve skutečnosti je to opravdu pořádná zábava.

Platforma – Nintendo Switch

labo.nintendo.com

For The King

Za krále pokaždé jinak!

O For The King jste už možná slyšeli: Hra byla celý loňský rok v předběžném přístupu a mohli jste si ji zahrát ještě před oficiálním vydáním. Díky tomu tvůrci měli dostatek času vypilovat hratelnost. Čeho jsme se nakonec dočkali?

For The King je určené zejména milovníkům deskových RPG. Pokud máte rádi třeba Dračí doupě, tohle je pro vás jako dělané. Na začátku si vyberete skupinku tří hrdinů. Každý z nich má jiné povolání a jiné schopnosti. Společně se pak vydáte prozkoumávat okolí. Postupně porážíte nepřátele, získáte lepší vybavení a samozřejmě i další schopnosti. Háček je ovšem v tom, že pokud ve For The King zemřete, je to nadobro. Musíte začít úplně znovu. Tentokrát ovšem v trochu obměněné podobě, protože hra vám vždycky namixuje jiný příběh, události a dokonce i jinou mapu.

Platforma – PC

ironoakgames.com

Více o obou hrách v ABC 12/2018

Hraj hry.abicko.cz

Dračí doupě online: Kostky nepotřebujete

Dračí doupě online: Kostky nepotřebujete

Kingdom Come: Výlet do středověku

Kingdom Come: Výlet do středověku

World of Warships Blitz: Rychlá námořní válka

World of Warships Blitz: Rychlá námořní válka

 

Články odjinud