Hry v ABC 15/2018: Unravel Two, Super Bomberman R a The Awesome Adventures of Captain Spirit

Hry v ABC 15/2018: Unravel Two, Super Bomberman R a The Awesome Adventures of Captain Spirit
Sdílej
 
V ABC 15/2018 najdete hry Unravel Two, Super Bomberman R a The Awesome Adventures of Captain Spirit. Přinášíme první info!

Unravel Two

Tentokrát s parťákem!

Možná si vzpomínáte na hru Unravel, o které jsme psali před dvěma lety. Hráli jste v ní za roztomilého panáčka Yarniho, který byl vytvořený z klubka vlny. Yarni se vrací zpátky na scénu a tentokrát není sám. Má k sobě parťáka a společně se vrhnou na nové dobrodružství.

Princip hraní Unravel Two je podobný jako v předchozím dílu. Musíte se dostat z jednoho místa na druhé a přitom se vyhnout nejrůznějším překážkám a nepřátelům. K pohybu využíváte materiál, ze kterého jste: Můžete ze sebe odmotat kousek vlny a použít ho jako houpačku nebo laso. A protože jste tentokrát dva, můžete mezi sebou vlnu natáhnout a vytvořit improvizovanou trampolínu. Hra před vás staví nejrůznější drobné hádanky, které musíte vyřešit – co kam kde přitáhnout, kde skočit či jak se odrazit. Pokud jste hráli jedničku, moc dobře víte, o co jde.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

unravelgame.com

Unravel Two: Probuďte své vnitřní dítě v nádherné videohře pro dva

Unravel Two: Probuďte své vnitřní dítě v nádherné videohře pro dva

Super Bomberman R  

Legendární klasika se vrací

Gamesa z roku 1985 získala řadu věrných fanoušků. Když loni vyšel nový díl Super Bomberman R pro Nintendo Switch, očekávání bylo obrovské. Hodnocení sice chválu úplně nepěla, ale pro milovníky bombové série se žádné utrpení také nekonalo. Letos vychází tento díl také pro počítače a konzole Xbox One a PS4. Jelikož jsme se hře ještě nevěnovali, je na čase to napravit.

Princip vychází ze stejných pravidel jako starý dobrý Bomberman. Z výšky vidíte mapu, po které se budete pohybovat. Prostředí je rozdělené na mřížky a cíl je jasný: Nastražit bombu na svého protivníka tak, aby neměl kam utéct, a tím ho zlikvidovat. Nejnovější Bomberman obsahuje "příběhový" mód, který vás provede padesáti různými mapami. Děj moc nestojí za řeč, ale protože si hru můžete užít ve spolupráci s kamarádem, je přinejmenším příjemný.

Platformy – Switch, PS4, Xbox One, PC

konami.com/games/bomberman/r/us/en

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Malá hra zadarmo

Vzpomínáte na hru Life is Strange? Vyšla před třemi lety a byla o dívce jménem Max, která zjistila, že má schopnost vracet čas. Příběh samotný ale nebyl ani tak o její podivné superschopnosti jako spíš o přátelství, dospívání a těžkých volbách, které s tím souvisejí. Loni vyšla další hra ze série pojmenovaná Before the Storm a odehrávala se před událostmi původního Life is Strange. Tvůrci se zjevně do tohoto světa zakoukali, protože nyní vydali novou hru s názvem The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Odehrává se ve stejném státě, dokonce i zhruba ve stejné době, jenom v ní nenajdete Max ani další postavy z minulých dílů. Místo toho je tu jen desetiletý kluk Chris, s nímž zažijete jeden den v jeho životě. Jak ho strávíte, je jen na vás.

callersbane.com/download/index.html 

Více o těchto hrách v ABC 15/2018

Hry.abicko.cz

Jurassic World Evolution: Vytvořte si dinosauří terárium

Jurassic World Evolution: Vytvořte si dinosauří terárium

Strojky času: Digihra Jen počkej!

Strojky času: Digihra Jen počkej!

Muzeum počítačových her v Česku

Muzeum počítačových her v Česku

 


 

Články odjinud