Hry v ABC 19/2018: Spider-Man a Two Point Hospital

Hry v ABC 19/2018: Spider-Man a Two Point Hospital
Sdílej
 
V ABC 19/2018 rozebíráme hry Spider-Man a Two Point Hospital. Mrkni na trailery a přečti si, o co jde.

Spider-Man

Zachraňte New York!

Spider-Manovi se poslední dobou daří: Měl svůj celovečerní film, stal se nedílnou součástí Avengerů a dokonce se do kin chystá animák, který vypadá zatraceně lákavě. A aby toho nebylo málo, dočkal se i nové hry. Ta ovšem nevychází z filmů ani komiksů, spíš si jede po vlastní ose. Nemusíme tak znovu prožívat už stokrát vyprávěný příběh o tom, jak se z uťápnutého Petera Parkera stane superhrdinský Spider-Man.

Děj totiž zastihne pavoučího muže v době, kdy bojuje se zločinem už dlouhých osm let a je to protřelý mazák. Jenže, jak už to bývá, nic není zadarmo a být superhrdina také znamená nadělat si spoustu nepřátel. Ve hře proto budete bojovat s takovými, jako je The Scorpion, The Vulture (kterého jistě pamatuje z nedávného filmu), Electro a Rhino (kteří si taky střihnuli svoji roli ve starším filmovém zpracování Amazing Spider-Man 2) nebo třeba Negative Man. Neměl by chybět ani hlavní záporák – nechvalně známý Wilson Fisk, který si říká The Kingpin.

Platforma - PS4

playstation.com/en-us/games/marvels-spider-man-ps4

 

Two Point Hospital

Každý pacient se počítá!

Možná znáte stařičkou hru Theme Hospital z roku 1997. V té jste museli postavit funkční nemocnici, která zvládala léčit řady šílených nemocí a ještě se postupně rozšiřovala. Ve své době šlo o neobyčejně populární hru. No, trvalo to nějakou dobu, ale tvůrci se nakonec rozhodli se k tomuhle nápadu vrátit. Přišli tak s Two Point Hospital. Stejně jako původní hra, i tady budete mít spoustu humoru.

Nečekejte žádnou suchou manažerskou práci – místo nemocných chřipkou nebo střevní virózou najdete ve hře třeba pacienty s hlavou místo žárovky nebo s panickým strachem z kubismu! Najít jim správnou diagnózu a zajistit léčbu je jedním z cílů hry. Samozřejmě nechybí ani základ, který vychází ze svého předchůdce, a tím je samotná stavba nemocnice.

Platforma – PC

twopointhospital.com

Více o těchto a dalších hrách v ABC 19/2018

Hraj hry.abicko.cz

Zahrajte si hru od tvůrců Minecraftu

Zahrajte si hru od tvůrců Minecraftu

Magneto ničí hru Grand Theft Auto V

Magneto ničí hru Grand Theft Auto V

Elitní válečníci historie: Polští husaři, okřídlení zachránci Vídně

Elitní válečníci historie: Polští husaři, okřídlení zachránci Vídně

 

Články odjinud